Můj kousek štěstí

Dala Daniela Brzobohatá manželovi nůž na krk?

Dítě teď, nebo nikdy!

On si chce užívat, ona touží po rodině... A čas běží! Vypadá to, že se výstřední muzikant bude muset brzy rozhodnout. Buď bude tátou, nebo trojnásobně rozvedeným mužem.

Začíná jít do tuhého, třetí manželství Ondřeje Brzobohatého (41) se podle některých informací otřásá v základech. Přestože se oženil teprve loni, už se objevují vážné rozpory.

„Život bez lásky a bez dětí si ne­umím představit,“ nechala se před časem slyšet jeho žena Daniela Brzobohatá (45), dříve Písařovicová. Zdálo se, že s hudebníkem se její sny o založení rodiny splní.

Jenže pár těhotenství stále ne­oznámil. Pro moderátorku je to podle všeho velmi frustrující, protože si dobře uvědomuje, že čas nekompromisně běží.

V převleku

Zatím se zdá, že její manžel si chce spíše naplno užívat bláznivého života, než uvažovat o roli otce. Rád se převléká za ženy a nechá si říkat Tiffany Richbitch. Nedávno takto oblečen vystoupil i na jedné pražské divadelní show.

Zdálo se, že právě toto ho zcela naplňuje a uspokojuje. Co na to asi říká jeho manželka, která má pověst seriózní moderátorky a novinářky? Někteří lidé začínají hovořit o tom, že kráska začíná litovat, že do manželství šla.

Adopce?

Brzobohatý už byl ženatý dvakrát, s Johanou Indrákovou (44) a Taťánou Kuchařovou (36). Potomky nemá ani s jednou. Třeba je to tím, že právě on se do rodičovství nežene.

Je tedy možné, že nešťastná Danie­la mu dala nůž na krk, aby měli konečně jasno, co bude dál. Její věk totiž hovoří jasně, s těhotenstvím by neměla otálet. Stále častěji se v souvislosti s dvojicí skloňuje také téma adopce.

Některé informace naznačují, že ani tato varianta by pro moderátorku nebyla žádnou tragédií. Jediné, co potřebuje, je, aby se její muž konečně rozhodl, co vlastně od života chce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden