Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra Svátek práce

Jiří Procházka tvrdě zdolal Rakiče: Z klece odcházel s aplausem

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jiří Procházka tvrdě zdolal Rakiče: Z klece odcházel s aplausem

Nikola Horáková

14. dubna 2024 11:58

Jiří Procházka Video

Český zápasník MMA Jiří Procházka má po svém neúspěchu minulý rok, další veliký zářez. V důležitém zápase v Las Vegas zdolal drzého Rakušana Rakiče. 

Jiří Procházka po listopadové prohře v titulové bitvě s Alexem Pereirou, se potřeboval znovu ukázat a předvést své kvality. To se mu v zápase v Las Vegas povedlo, a i když nešlo o titul, jeho zápas s Rakušanem Rakičem byl pravděpodobně jeden z nejlepších toho večera. 

Ze začátku se Rakič do Procházky navážel slovně. Po začátku zápasu měl Rakušan navrch, když se pustil Procházkovi do lýtka, což rodákovi z Hostěradic dělalo značné problémy. Vyměňovali si údery a postoje, ale Rakušan měl stále navrch.

V druhém kole ale Procházka přiostřil a začal průběh zápasu otáčet ve svůj prospěch. Začal zvyšovat počet úderů a to dostávalo Rakiče postupně k zemi. Poté co ho Procházka dostal na zem, tak v úderech nepolevil a to byla pro Rakušana konečná. Zápas tak skončil tři minuty po začátku druhého kola. Diváci v hale ve Vegas, i u televizních obrazovek byli u vytržení. 

Pro Procházku to je tak již čtvrté vítězství v UFC a ještě v kleci po zápase uvedl, že si chce jít zpět pro titul. Z klece poté odcházel za velikého aplausu, což si český bijec náramně vychutnával, když si pořádně zakřičel. 

Nejnovější zprávy