Martin Vait
15. dubna 2024 • 19:55

Zimák Q&A: Krach Sparty? Mluví se o zásahu do trenérského štábu

Autor: Martin Vait
Vstoupit do diskuse
9
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zimák se rozrůstá! Každé pondělí mimo základní část extraligy se můžete těšit na novou rubriku Q&A. Tedy otázky od vás diváků okolo aktuálních hokejových témat, na které odpovídají tvůrci podcastu Zimák a redaktoři deníku Sport.



První díl s Miroslavem Horákem se věnuje krachu Sparty v semifinále s Třincem. Proč Pražané selhali, ačkoliv vedli už 3:0 na zápasy? Nakolik se neúspěch odrazí na změnách v kádru do příští sezony, ale taky na složení trenérského štábu?

„V tuto chvíli se může stát úplně všechno. Hodně bude záležet na výstupních pohovorech ze sezony, jestli vedení ucítí energii a nápady z Pavla Grosse. Pořád tu poletují různá jména a řeší se konec jednoho člena realizačního týmu,“ poodhaluje Horák. Kterého? A kdo z velkých trenérských jmen by ho mohl nahradit? Na to odpovídá v prémiové části Zimáku na zimakpodcast.cz.

Podíváme jsme se ale krátce i na aféru majitele libereckých Bílých Tygrů Petra Syrovátka a další záležitostí, na které jste se nás zeptáte. Polovina dílu bude dostupná pro všechny, celý díl najdete na zimakpodcast.cz!

0:00 Proč Sparta krachla na Třinci? Jak dopadne finále?
16:42 Kauza Petra Syrovátka
26:05 Rozstřelí Sparta kádr? U trenérů se může stát všechno. Má problém s lídry?

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
9


Články odjinud