Návrat potvrzen! Conor McGregor se vrací do boje, soupeř je očekávaný

Přidat na Seznam.cz

Největší hvězda světového MMA Conor McGregor se takřka po třech letech vrací do boje. Na turnaji UFC 303 v Las Vegas vyzve Michaela Chandlera.

Irská hvězda a bývalý šampion dvou váhových divizí v UFC se na turnaji UFC 303, které se koná 29. června Las Vegas, utká v dlouho očekávaném souboji s Američanem Michaelem Chandlerem. Souboj, o kterém se mluví od minulého roku, se odehraje ve welterové váze do 77 kilogramů.

Conor McGregor naposledy zápasil na turnaji UFC 264 s odvěkým rivalem Dustinem Poirierem. Zápas skončil pro irského zápasníka porážkou a nepříjemnou zlomeninou nohy, která mimo jiné stojí za dlouhou pauzou McGregora. Pokud půjde vše podle plánu, do UFC oktagonu se vrátí téměř po třech letech.

Je velkou otázkou, jak se dlouhá pauza na výkonu McGregora projeví. Během rekonvalescence pokračoval v budování svého byznysu, mezi který patří whiskey a pivo nebo premiérová herecká účast ve filmu Road House, který je remakem původního snímku.

Jeho soupeř Michael Chandler sice neúnavně trénoval, ale i jeho poslední účast v oktagonu už je docela „vousatá“. Naposledy zápasil 12. listopadu 2022 na turnaji UFC 281 v New Yorku, kdy podlehl ve třetím kole Dustinu Poirierovi. Od té doby vytrvale čekal na oznámení zápasu s McGregorem. Michael Chandler se dočkal a teď už je jen na něm, jak s touto obrovskou příležitostí naloží.

Zdroj: UFC