Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. dubna 2024 9:31
Čas čtení 0:39
Barbora Adamkovičová

Brutální varování Mikea Tysona. Zápasník se nemůže dočkat, až „seřeže“ youtubera Jakea Paula

Brutální varování Mikea Tysona. Zápasník se nemůže dočkat, až „seřeže“ youtubera Jakea Paula
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI BOX JAKE PAUL MIKE TYSON
Uložit Uložené

Příspěvek 57letého zápasníka na sociálních sítích láká tisíce příznivců na jeden z nejočekávanějších zápasů roku. Dvojice se utká v kleci na začátku léta na texaském AT&T Stadium.

Tyson naposledy bojoval v roce 2020 v exhibičním zápase proti Royi Jonesovi Jr., který skončil remízou, ačkoliv podle některých měl Tyson v zápase převahu. Paul má na kontě jen jednu prohru z loňského roku, informuje LADbible.

Zápasník se nemůže dočkat

„Nemůžu se dočkat, až tu Jake bude,“ napsal Tyson v příspěvku. Nerozhodní fanoušci komentují zveřejněné video – někteří jsou přesvědčeni, že boxer s více než dvacetiletými zkušenostmi zápas určitě vyhraje. Jiní však youtubera a bývalého herce z Disney Channel nechtějí podceňovat.

Sám Paul v rozhovoru pro FOX News řekl, že mu Tyson nemůže ukousnout ucho, pokud si vyndá zuby z pusy. „Je mnohem silnější, ale já jsem ve skvělé formě. On je zkušený. V ringu používám mozek, ale on možná taky. Bude to velmi zajímavé. Opravdu si myslím, že mě podceňuje,“ dodal bývalý youtuber a mladší bratr Logana Paula.

Zápas mezi oběma boxery bude živě streamován 20. července na Netflixu. 

Domů
Sdílet
Diskuse