Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Středa 1. května 2024

Svátek slaví Svátek práce, zítra Zikmund

Jaromír Soukup to schytal! Tentokrát mu to nenandala Agáta

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jaromír Soukup to schytal! Tentokrát mu to nenandala Agáta

Andrea Malá

16. dubna 2024 11:07

Jaromír Soukup

Každý si vzpomene na dobu, kdy jediným mužem, který pravidelně zpovídal tehdejšího prezidenta Miloše Zemana, byl Jaromír Soukup. Boháč se nyní rozhodl promluvit o okolnostech konce pořadu, který nastal na konci roku 2019. A pak to pořádně schytal! 

"Prostě jsme to skončili," uvedl Soukup pro server expres.cz s tím, že kvůli rozhovorům se Zemanem se stal nepopulární postavou. "Nebylo to kvůli koktání a zadrhávání. Stal jsem se snadným terčem," poznamenal. 

Miliardář přiznal, že po konci pravidelného pořadu se přestal se Zemanem vídat. "Teď jsem dostal pozvánku na křest knihy Spiknutí, kam rád půjdu. Jestli tam pan prezident bude osobně a bude se chtít se mnou bavit, to nevím," dodal.

Na Soukupova slova reagovala Alex Mynářová, manželka bývalého hradního kancléře. "Nefňukej, magnáte! Vyšší sledovanost a exkluzivitu Soukupovy rozhovory s Milošem Zemanem také přinesly, co?" šťouchla si.

Mynářová dokonce i zpochybnila, že by mohlo dojít k setkání. "Přání je otcem myšlenky, někdy ovšem daleko předbíhá realitu," podotkla na sociální síti. 

Nejnovější zprávy