Ocelová hala je ideální doplněk v případě, kdy potřebujete rozšířit prostory

Přidat na Seznam.cz

Začínají vám být současné výrobní prostory malé? V takovém případě musíte začít myslet na vhodné rozšíření. Rovnou zapomeňte na nevýhodnou betonovou halu. Proč musíte zvolit spíše ocel?

Rychlý, levný a flexibilní projekt

Ocelové haly s sebou přináší řadu všemožných výhod, díky nimž nechávají klasický beton někde daleko v pozadí. Hodí se jako průmyslové, administrativní, zemědělské i skladové prostory.

Zdroj: ocelkonstrukce.cz

Přece jen se bavíme o montovaných konstrukcích, které lze hravě složit/rozložit za několik málo dní. To samé platí i v případě budoucích úprav. Krátká a jednoduchá práce logicky znamená i podstatně nižší cenu. Jako příklad můžeme uvést jedny z největších českých dodavatelů takových řešení, jimiž je společnost OK – ocelové konstrukce.

Tito odborníci zajišťují komplexní péči od A až po Z. Nejdříve vypracují architektonickou studii a navrhnou vám několik variant ocelové haly. Poté zajistí projekt pro stavební povolení, prováděcí dokumentaci, statické posouzení nosnosti konstrukce a výrobní dokumentaci.

Součástí montáže je samozřejmě i opláštění vzniklé budovy. Zmíněná společnost používá moderní fasádní systémy, trapézové plechy, panely s minerální vatou a PUR panely. Díky tomu lze ocelovou halu používat v libovolném počasí i ročním období.

Celé projekty i dílčí úkony

Řemeslníci z OK – ocelové konstrukce zároveň provádí i řadu menších zámečnických prací. Vyrábí například požární žebříky z oceli, schodiště, zábradlí, brány a branky, ploty, ocelové přístřešky a další druhy konstrukcí. Ve všech případech jsou samozřejmostí i povrchové úpravy (nátěry a nástřiky RAL, galvanické zinkování, práškové lakování, protipožární nástřiky…) a další dodatkové služby.

Mrkněte se na internetové stránky pod odkazy výše a ihned zjistíte vše potřebné.