Nagyho nová žena v 65 letech! Dává mu do těla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Nagyho nová žena v 65 letech! Dává mu do těla

Peter Nagy má novou přítelkyni
Peter Nagy má novou přítelkyni  (reprofoto RTVS)

Třicet let chodí do fitka, aby si udržel štíhlou figuru, a teprve teď tam potkal lásku! Slovenský muzikant Peter Nagy (65) přiznal, že po rozchodu s mladší přítelkyní jeho srdce teď bije pro atraktivní trenérku.

Před dvěma roky zpěvák naznačil rozchod s mladší přítelkyní, s níž byl 9 let. Dva roky byl sám, než ho zase potkalo partnerské štěstí. „Toto léto je někdy až bolestivě krásné... A já vysílám kouřové signály – hledá se obyčejná, upřímná láska...“ vylil si tehdy srdce na sociální síť věčný romantik. I když si soukromí střeží, tentokrát byl v televizní show Petera Marcina (58) na RTVS nezvykle upřímný.

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov!

Video se připravuje ...

„Říkal jsem to na koncertech, že s věkem je třeba bojovat. A každý si myslel, že začnu mluvit o tom, že chodím do fitka, jako že chodím, ano ale... Já mám přítelkyni, která je trenérka fitness, takže já musím chodit. Bojovat ale musíš i tím, že se seznamuješ s technologiemi,“ přiznal a překvapil i samotného moderátora.

„Co, co? Přítelkyně je fitness?“ podivil se Marcin. „Ona trénuje fitness a aplikuje to na mně. Jsem první na ráně. Cítím se dobře do dvacáté hodiny, pak přijde únava, pak přijde víno a zase jsem to já!“ smál se Nagy a kamera v tu chvíli namířila na sympatickou blondýnku sedící v hledišti. Jméno si interpret hitu Profesor Indigo, So mnou nikdy nezostárneš nebo Kristínka iba spí, nechal pro sebe. Ale jistě se brzy najde někdo, kdo zpěvákovu krásku a fitness trenérku pozná...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.