Netflix nabízí hororový seriál, který musíte vidět. Napětí a záhady vás pohltí

zhodnocení
Netflix nabízí hororový seriál, který musíte vidět. Napětí a záhady vás pohltí
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • 1. řada seriálu Cesta ven je dostupná na Netflixu, 2 řady nabízí HBO Max
  • Seriál pojednává o přežití v menším městě, odkud se nikdo nemůže dostat pryč

Netflix nedávno přidal do své nabídky seriál Cesta ven (From). Hororový a také mysteriózní počin původně vydalo HBO Max a Netflix zatím nabízí první řadu s titulky. HBO má k dispozici dvě řady s dabingem. Pokud tedy máte obě streamovací platformy, pravděpodobně u první řady nezůstanete. Seriál vás totiž pohltí dějem prakticky od první chvíle a vy budete chtít vědět, jak to všechno doopravdy je.

Začátek příběhu je celkem nenápadný – rodina si vyjede v karavanu na výlet s dvěma dětmi. Na silnici ale po nějaké době narazí na obrovský kmen stromu, který neumožňuje pokračovat v cestě, a tak nezbývá nic jiného než najít objížďku. Po chvíli ale vjíždějí do malého města, které vypadá zanedbaně a staře. Když z něj vyjedou, zanedlouho je silnice do něj opět přivede. Ačkoliv se snaží najít cestu, na kterou by odbočili, není to možné, a nakonec jsou přinuceni zastavit ve městě.

Poté, co rodina vystoupí z karavanu zjišťuje, že lidé okolo jsou sice milí, ale zvláštní. A záhy zjišťují proč. Jakmile zapadne slunce, nesmějí se pohybovat venku, jinak to pro ně znamená celkem jistou smrt. Z počátku to vypadá, že lidé bydlící ve městě mají největší problém právě s tvory, kteří se je snaží v noci vylákat pomocí vlídných slov a vzezření ven, jenže postupně se ukazuje, že to je jen jeden z mnoha dalších problémů. Nejzásadnějším však zůstává – jak se dostat z města pryč? Pokud jste ještě seriál neviděli, určitě mu dejte šanci, a to i v případě, že nejste zrovna fanouškem hororu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze