Karlovy Vary se těší na českou hokejovou reprezentaci
Aréna v Karlových Varech

Pro hokejisty Karlových Varů už sezona skončila. Tým se dostal do předkola play-off extraligy, ale neuspěl proti Českým Budějovicím.

Třebaže zápasový program pro karlovarské extraligové hokejisty v aktuálním ročníku je už minulostí, hokejové dění v lázeňském městě zdaleka nekončí.

Klub HC Energie Karlovy Vary a spolu s ním i celé hokejové prostředí se chystají na vystoupení české reprezentace na ledě KV Arény. Národní tým totiž počátkem dubna zahájí dlouhodobou část přípravy na mistrovství světa v Praze a Ostravě.

Jak uvádí oficiální zpráva vedení českého hokeje, reprezentační áčko se sejde na úvodním srazu v Říčanech u Prahy. A po několikadenním tréninkovém kempu se přesune právě do Karlových Varů.

V dubnu dvakrát s Německem

V KV Areně jsou naplánovány ve dnech 11. dubna a 13. dubna dva mezistátní zápasy České republiky s Německem. Dá se očekávat zájem fanoušků nejen z Karlových Varů a okolí, ale i ze sousedního Německa. Možná právě proto byly oba zápasy situovány do Karlovarského kraje.

Vystoupení českého týmu v Karlových Varech bude událostí pro diváky, současně i pro nového reprezentačního trenéra. Kouč Radim Rulík totiž pochází z Ostrova u Karlových Varů. Navíc v karlovarském klubu působil už jako začínající trenér v době, kdy se ve městě hrála nižší soutěž. Během kariéry potom vedl Karlovy Vary i v extralize

Radim Rulík se v posledních letech představil v karlovarské aréně na extraligové úrovni jako soupeř domácího týmu. Přijížděl totiž k zápasům v roli trenéra řady klubů, když vedl mj. Plzeň, v několika obdobích pražskou Spartu, tehdy mistrovský Litvínov, Mladou Boleslav a naposledy před rokem Pardubice.

Přihlásit přes Seznam

Doporučujeme

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama