Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra Svátek práce

Smutek Petra Pavla a jeho ženy Evy: Micka podlehla nemoci!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Smutek Petra Pavla a jeho ženy Evy: Micka podlehla nemoci!

Andrea Malá

17. dubna 2024 11:52

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Petra Pavla zasáhla v úvodních týdnech druhého roku prezidentského mandátu smutná zpráva. Podle dostupných informací přišli s manželkou Evou o milovanou kočku Micku. První dáma v uplynulých dnech informovala, že domácí mazlíček se potýká se zdravotními problémy. 

Pavlová se v pátek prostřednictvím facebooku ozvala spřízněným duším se zajímavým vzkazem. "Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku," napsala.

"Mít zvířátko je radost, spoustu nám toho dávají, mnohdy bychom se od nich mohli učit, ale zároveň je to závazek. To, že se o ně staráme více v době, kdy jim není 'do skoku', je to nejmenší, co jim za jejich službu pro nás můžeme dát," dodala první dáma.

Deník Blesk v úterý informoval, že Micka blíže nespecifikovaným zdravotním problémům podlehla. "Tuto otázku nechá paní Eva Pavlová bez reakce," nepotvrdil informaci člověk z jejího kabinetu. 

Nejnovější zprávy