InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Policie pátrá po patnáctileté dívce ze Strakonic. Nevrátila se do dětského domova

 Autor: PČR

    Autor: PČR

STRAKONICE - Kriminalisté vyhlásili v pondělí 15. dubna celostátní pátrání po patnáctileté Vanese Trávníčkové. Dívka se nevrátila z návštěvy své matky ve Strakonicích do Dětského domova Počátky. Utíká opakovaně, s největší pravděpodobností se bude pohybovat ve Strakonicích.

Pohřešovaná dívka je štíhlá, vysoká 158 centimetrů, má zelené oči a hnědé, středně dlouhé, rovné vlasy. Na levém předloktí má vytetované malé srdíčko, malý úsměv, na stehně levé nohy rozvětvené žilky a nad kotníkem nápis. Při odchodu měla na sobě oblečenou bílou mikinu, černou vestu, světlé kalhoty a bílé boty značky Nike.

Policie se obrací s žádostí o pomoc při pátrání na veřejnost. „Jakékoli informace o pobytu či pohybu pohřešované dívky sdělte na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158," apeluje mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace