Zavřít reklamu

Mapy Googlu ve verzi pro Android dostaly novou beta aktualizaci, která přináší drobné, ale užitečné vylepšení. Aplikace nyní umožňuje během navigace synchronizovat nastavení 3D budov v telefonu s nastavením Android Auto.

3D budovy jsou součástí Map Google již nějakou dobu, ale teprve letos je Google začal zobrazovat při navigaci. Toto je nyní výchozí chování napříč platformami Android Auto a CarPlay a funguje tak na Androidu i iOS.

V nejnovější beta aktualizaci Map pro Android (verze 125) se nyní možnost zobrazit 3D budovy synchronizuje mezi vašimi zařízeními. Jak si všiml web 9to5Google, přepínač „Zobrazit 3D budovy“ v nabídce Nastavení se nyní synchronizuje mezi telefonem a Android Auto. Pokud toto nastavení nyní v telefonu vypnete, stejné nastavení prý bude platit pro Android Auto.

Jak web upozorňuje, toto platí pouze při spuštění. Pokud přepnete přepínač z telefonu při aktivním používání Android Auto, na displeji auta se prý nic nezmění. V okamžiku připojení však bude Android Auto odrážet vše, co je nastaveno v Mapách. Toto vylepšení je zatím dostupné pouze v nové betaverzi Map. K široké veřejnosti by se mělo dostat v následujících týdnech.

Dnes nejčtenější

.