Hlavní obsah

Bláznivý omyl. Fanoušci Barcelony napadli autobus s vlastními hráči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omyl, nad kterým zůstává rozum stát. Fanoušci Barcelony chtěli před odvetou čtvrtfinále Ligy mistrů drsně přivítat a zastrašit výpravu hostí z Paris Saint-Germain. Když kolem nich projížděl autobus, o kterém si mysleli, že veze francouzské mužstvo, agresivně na něj pořvávali a házeli na něj různé předměty. Jenže následně se zjistilo, že onen autobus vezl hráče domácí Barcelony. Španělský celek po porážce 1:4 nakonec vypadl.

Foto: Albert Gea, Reuters

Fanoušci Barcelony rozpoutali peklo před stadionem před odvetou čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Barcelonou a PSG.

Článek

Atmosféra byla před olympijským stadionem (Estadi Olímpic Lluís Companys) napjatá, vládl chaos. Policisté měli plné ruce práce s kočírováním rozdivočelého davu, přes hustý kouř z dýmovnic a petard nebylo pořádně vidět na pár metrů. Proto domácí fanoušci neviděli, jaký autobus zrovna kolem jede.

Mysleli si, že veze Kyliana Mbappého a jeho partu. Proto, jak popisují španělská média, začali vulgárně křičet proti Paris Saint-Germain, zároveň na autobus začali házet, co měli po ruce. Sem tam se od skla odrazila světlice, reportéři registrovali i hozené kameny.

Policisté měli co dělat, aby nechali cestu pro autobus volnou a ten mohl projet na stadion.

Jenže pak vyšlo najevo, že na autobusu se vyjímá logo Barcelony, tudíž že veze domácí borce, které chtěl dav podpořit. Hráči se museli divit, co se děje. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Barcelona samotné utkání nezvládla a velmi nadějnou výhru 3:2 z Francie nepřetavila v postup do semifinále Ligy mistrů. Prohrála 1:4 a vypadla.

Reklama