Připojte se

Co si myslí Courtney Love o Taylor Swift nebo Beyoncé? Za rámeček si to nedají. Fanoušci zuří

Courtney Love - zdroj: Depositphotos

Celebrity

Co si myslí Courtney Love o Taylor Swift nebo Beyoncé? Za rámeček si to nedají. Fanoušci zuří

Courtney Love, vdova pro Kurtu Cobainovi, se neubránila otázce, co si myslí o několika populárních umělkyních včetně Taylor Swift. Podle rozhovoru, který v pondělí zveřejnil deník Standard , 59letá zpěvačka „nenávidí“ právě momentálně největší hvězdu Taylor Swift.

„Taylor není důležitá,“ řekla Love o čtrnáctinásobné držitelce Grammy. „Možná je bezpečným prostorem pro dívky a pravděpodobně je Madonnou současnosti, ale jako umělkyně není vůbec zajímavá.“

Toto šokující prohlášení učinila Courtney Love při propagaci svého nového seriálu „Courtney Love’s Women“, v němž vzpomíná na různé umělkyně z hudební branže, které formovaly její kariéru.

Její komentáře se však fanouškům Taylor Swift nelíbily a mnozí poukázali na to, že Love měla Swift zdánlivě ráda natolik, že zpěvačce Cruel Summer popřála na Facebooku k narozeninám už před několika lety.

„Lana se mi nelíbí od doby, kdy nazpívala píseň Johna Denvera,“ řekla zase o zpěvačce Laně Del Rey. „Až do písně Take Me Home Country Roads jsem si myslela, že je skvělá.“

Přestože se jí hudba Lany Del Rey nelíbí, Courtney Love přiznala, že během nahrávání nového alba musela headlinerku festivalu Coachella přestat poslouchat, protože ji „příliš ovlivňovala“.

Love – která také řekla, že nemá ráda Madonnu – si pak vzala na mušku Beyoncé, která se nedávno stala první černoškou, která po vydání alba Cowboy Carter vede žebříček Top Country Albums Chart.

„Líbí se mi myšlenka, že Beyoncé natočí country desku, protože je to o černošských ženách, které vstupují do míst, kam dříve směly jen bílé ženy,“ řekla Courtney Love. „Jako koncept se mi to líbí. Jen se mi nelíbí její hudba.“

Po jejích komentářích se na sociální síti X ozvali fanoušci z několika různých koutů internetu, aby zpěvačku zkritizovali za to, že veřejně shazuje kolegyně umělkyně a zároveň propaguje sérii, která má být o důležitosti žen v hudbě.

„Je žárlivá, ani ji neznám,“ napsal jeden z fanoušků. „Taylor je umělkyně světové úrovně.“

„Courtney Love vždycky chodí za ženami mladšími a hezčími než ona, měla by sis najít něco lepšího na práci, babi,“ napsal další.

„Za 100 let nebude jméno Courtney Love nic znamenat,“ dodal třetí fanoušek. „Ani jeden člověk nebude vědět, kdo to je. Ale až se bude mluvit o Taylor Swift, lidé si vzpomenou, jak dokázala navázat kontakt s miliony lidí prostřednictvím své hudby, vážila si svých fanoušků a bojovala za práva umělců.“

„Směju se lidem, kteří jsou v šoku z toho, že Courtney Love nenávidí jiné umělkyně,“ zavtipkoval čtvrtý. „Vítejte v roce 1992!!! Homegirl nenávidí už od devadesátých let.“

Zdá se však, že Love souhlasí.
Hudebnice v rozhovoru přiznala, že je ví, že je „naprosto nepříjemná“, a řekla, že se za to „nikdy neomluví“.
„Vždycky jsem chtěla být známá jako mrcha,“ dodala. „Být oblíbená nikdy nebyla moje parketa.“

A nám se chce dodat PUNK’S NOT DEAD!!

Courtney Love a Kurt Cobain - zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Courtney Love a Kurt Cobain – zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Courtney Love a Kurt Cobain - zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Courtney Love a Kurt Cobain – zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Courtney Love a Kurt Cobain - zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Courtney Love a Kurt Cobain – zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Cortney Love a její dcera Frances Bean - zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/
Cortney Love a její dcera Frances Bean – zdroj: instagram.com/_.courtneylove._/

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru