Charlotte Štiková se ukázala v červených šatech. Matka Monika aktuálním snímkem vyvrací tvrzení o jejím špatném stavu

Monika Binias s dcerou Charlotte
Monika Binias s dcerou Charlotte
Foto: Se svolením Moniky Binias
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 4. 2024

Poté, co Monika Binias pro ŽivotvČesku.cz uvedla situaci kolem své dcery Charlotte na pravou míru, zveřejnila i její aktuální fotografii. Blondýnka, která si v posledních dvou letech procházela horším obdobím, nyní vypadá senzačně. Z drogové závislosti se prý úspěšné dostává a zdá se, že se v životě mladší sestry Ornelly Koktové blýská na lepší časy. "Charlotte v současnosti drogy nebere," uvedla Monika Binias v nejnovějším rozhovoru. Aktuální snímek tento fakt skutečně dokazuje.

V úterý se v mediálním prostoru objevil snímek Charlotte Štikové, kde nevypadá příliš v kondici. Propadlé tváře a růžové vlasy evokovaly, že Charlotte se pohybuje v patologickém prostředí. Její matka Monika Binias ale pro ŽivotvČesku.cz uvedla, že se zdaleka nejedná o aktuální snímek.

"Jde o staré fotky, teď jsem s ní strávila víkend a rozhodně tak nevypadá. Jsme v každodenním kontaktu. Vím, že na tom pracuje, v současnosti se stav Charlotty zlepšuje," řekla podnikatelka, jež následně zveřejnila dceřinu aktuální fotografii na sociálních sítích. "Takto Charlott vypadá a pamatujte si, že vždy pravda zvítězí," napsala Binias k fotografii.

Jako matka se snaží své dceři co nejvíce pomoci, aby se ze složité životní situace dostala."Postupně situaci řešíme, ale je potřeba si uvědomit, že to není jednoduché. Jde o dospělého člověka, kterému nelze nic přikázat. Situaci řešíme i odborně," sdělila pro ŽivotvČesku.cz bývalá manželka Michala Štiky.

Monika Binias tvrdí, že je jediná z rodiny, kdo s Charlotte pravidelně komunikuje. Zprávy o své dceři nemá ani její otec Michal Štika, který pro ŽivotvČesku.cz uvedl, že se dceři snažil pomoci. "Já i Ornella jsme se jí snažili začlenit do pracovního procesu, bohužel neměla zájem," odpověděl v úterý v podvečer Štika na otázku redakce, zda ví, v jakých problémech se jeho mladší dcera nyní nachází. Zároveň ale uvedl, že s dcerou nebyl delší dobu v kontaktu, ale že ho mrzí, na jakou životní cestu se Charlotte vydala.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.