Trumpova síť Truth Social plánuje spustit platformu pro živé televizní vysílání

Trumpova síť Truth Social plánuje spustit platformu pro živé televizní vysílání
Fotografie: unsplash.com (Jørgen Håland)
  • Streamování má být dostupné pro mobilní zařízení i chytré televizory
  • Má nabídnout obsah, který jinde nechtějí

Truth Social, platforma sociálních médií vlastněná mediální společností Donalda Trumpa, oznámila, že plánuje spustit platformu pro živé televizní vysílání. Podle tiskové zprávy se platforma zaměří na „zpravodajské sítě“ a „náboženské kanály“ spolu s „dalším obsahem, který byl zrušen, hrozí jeho zrušení nebo je potlačován na jiných platformách a službách“. Služba bude také obsahovat obsah „vhodný pro rodiny“, včetně filmů a dokumentů.

Streamovací služba bude spuštěna ve třech fázích. Nejprve společnost plánuje zavést síť CDN (content delivery network) pro streamování do aplikace Truth Social pro Android, iOS a web. Poté společnost Truth Social plánuje vydat aplikace pro streamování přes internet pro telefony, tablety a další zařízení. Poslední fáze zavádění zahrnuje spuštění streamovací aplikace pro televizory. První fáze už má běžet v uzavřeném testování a byl dokončen její výzkum a vývoj.

Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v další velké fázi společnosti Truth Social,“ uvedl v tiskové zprávě generální ředitel společnosti TMTG Devin Nunes. „Díky našemu streamovanému obsahu chceme poskytnout trvalý domov pro vysoce kvalitní zpravodajství a zábavu, které čelí diskriminaci ze strany jiných kanálů a služeb pro poskytování obsahu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze