Do fitka chodí Peter Nagy již přes třicet let a musí se mu nechat, že je to na něm také pořádně vidět. Jak nyní přiznal v talkshow Petera Marcina na RTVS, právě tam také potkal svou nynější přítelkyni. Sympatická plavovláska se dokonce na několika záběrech ze zmíněného pořadu objevuje, a to se širokým úsměvem od ucha k uchu.

Hudebník má slabost pro mladší dámy a platí to také v případě jeho nového vztahu. Blond krásku, jejíž jméno zatím neprozradil, potkal právě při sportu, který je pro ně nejen společným koníčkem, ale v případě jeho lásky také způsobem obživy. Pracuje totiž jako trenérka. 

Peter Nagy tak nyní musí chodit cvičit, i kdyby náhodou nechtěl. “Ona trénuje fitness a aplikuje to na mně. Jsem takový první na ráně. Chodíme do fitka a cítím se dobře, člověče. Cítím se dobře do 20. hodiny, pak přijde únava, pak přijde víno a zase jsem to já,” uvedl během rozhovoru se smíchem.

Zdroj: Youtube

Že má nyní o důvod víc sportovat, mu dělá radost. Patří totiž k lidem, kteří neradi stárnou. “Říkal jsem to na koncertech, že s věkem je třeba bojovat. A každý si myslel, že začnu mluvit o tom, že chodím do fitka, jako že chodím ano, ale... Já mám přítelkyni, která je trenérka fitness, takže já musím chodit. Bojovat ale musíš i tím, že se seznamuješ s technologiemi,” vysvětlil Peter Nagy.

Chvíle štěstí prožívá poté, co dva roky strávil bez ženské náklonnosti. Právě před dvěma lety totiž naznačil, že se po devíti letech rozešel se svou tehdejší přítelkyní. 

O soukromí mluví jen málokdy, a tak se prakticky neví, kdo jeho předchozí partnerka vlastně byla. Na veřejnosti ji slovenská média zahlédla jen párkrát, a to ještě velmi letmo. 

Zpěvák je nenapravitelný romantik

Že je jejich láska u konce, ale tehdy hudebník prozradil na sociální síti. “Toto léto je někdy až bolestivě krásné... A já vysílám kouřové signály: Hledá se obyčejná, upřímná láska,” sdělil a naznačil tak dalším ženám, že je momentálně volný a touží po blízkosti druhého člověka. 

Bez partnerky by ostatně příliš dlouho nevydržel, protože sám o sobě říká, že je v tomto ohledu prakticky nepoučitelný. 

“Já prostě potřebuji ženu k životu. I ke vztahu i k lásce i pro život. Já se potřebuji radit, sdílet pocity a tehdy je to to správné pro mě. Jsem nevyléčitelný romantik a především si představuji takový ten pěkný život,” řekl pro web Aha!. 

Ženy rád fotografuje

Jednou z hudebníkových zálib je fotografování. Většinou skrze objektiv zachycuje právě ženy. Nevybírá si ovšem prvoplánové krasavice, ale spíše takové dámy, které umí zaujmout a mají osobní kouzlo. 

“Mám své internetové stránky, na kterých se mi dívky samy hlásí. Mě zajímá především virtuální krása. Rád fotím exotické ženy a atypické baby. Miluji každodenní krásu, tedy takovou lásku na druhý pohled. Zkrátka ženy, o kterých si hned na ulici neřeknete, jak jsou krásné. Ale do kterých se později zamilujete na celý život,” vysvětlil pro magazín Dáma.cz.

Příliš vyfintěné dívky ho naopak vůbec nezajímají. “Dívka si make-upem nastavuje svou krásu. Umění být ženou je v komunikaci. Ona by pro muže měla být hlavně partnerkou a nejen erotickým objektem,” dodal a pravděpodobně tím velkou řadu žen velmi potěšil.

Související články