Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

Victoria Beckham slaví padesátiny a její životní cesta je jako z pohádky. Od úspěšné zpěvačky nejznámější dívčí skupiny světa přes manželství s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem až po založení globální módní značky. Přečtěte si, jak Victoria a David vychovávají své čtyři děti a proč je jejich rodinný život příkladem harmonie a úspěchu
Victoria Beckham
Victoria Beckham slaví padesátku.

17. 04. 2024

17. 04. 2024


Victoria Beckham: Ikona, která překonala hudební scénu

Victoria je osobností, která se ve svých padesáti letech může pochlubit nejen úspěšnou kariérou módní návrhářky, ale i rolí matky čtyř dětí a partnerky ve šťastném manželství s Davidem Beckhamem. Její cesta začala na pódiích jako členka fenomenální dívčí skupiny Spice Girls, ale Victoria se nikdy neomezila pouze na zpěv a tanec.

Spice Girls – Wannabe

Z jeviště na módní přehlídky

Victoria nebyla jen součástí popové senzace devadesátých let, ale již tehdy ukazovala svůj zájem o umění a módu. Po studiích na prestižní škole múzických umění se sice její kariérní směřování zdálo vést k divadelním prknům, osud však měl jiné plány. Její přechod od hudby k módě byl hladký a přirozený, což dokazuje, že opravdový talent a vášeň si najdou cestu, ať je situace jakákoli.

Vztahy jako ze škatulky

Victoria a David Beckhamovi jsou známí nejen svými kariérami, ale i jako vzorový pár. Jejich svatba v roce 1999 byla mediální událostí a ukázkou toho, jak mohou vypadat svatební oslavy celebrit. Přestože vztah procházel různými fázemi, oba dokázali udržet svoji rodinu a vzájemné pouto pevné. Victoria veřejně mluví o významu rodiny a o tom, jak důležité je mít pevné zázemí.

Cesta za úspěchem

Victoria Beckham dokázala, že je možné měnit kariérní cesty a přesto zůstat na vrcholu. Její jméno je dnes spojeno nejen s hudbou, ale i s módním průmyslem. Její design a beauty produkty jsou žádané po celém světě, a to díky její schopnosti vnímat a předvídat módní trendy. Navíc její ocenění jako důstojník Řádu britského impéria je potvrzením jejího vlivu a přínosu pro módní průmysl.

Rodinné hodnoty na prvním místě

Beckham
Beckhamovi na premiere dokumentu Beckham

Ačkoliv je Victoria veřejně známá osobnost, nikdy nezapomíná na důležitost rodiny. Její otevřenost o výzvách spojených s mateřstvím a rodinným životem v kontextu její kariéry přináší inspiraci mnoha ženám, které se snaží najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Beckhamovi, i přes své hvězdné statusy, zůstávají přístupní a pravdiví, což může být vzorem pro mnohé.

K TÉMATU  Šok pro českou hudební scénu! David Koller opouští kapelu Lucii! Víme, kdy bude poslední koncert

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Kde je konec holkám ze Spice Girls: Vrátí se ještě někdy na podium?

Petr Spálený slaví životní jubileum

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Vodní atrakce, nazvaná River Adventure, vás přenese mezi dinosaury. Jurský park na Floridě projedete na loďce, ze které budete netrpělivě vyhlížet na břehy a hledat pravěké tvory!
Na své zahrádce i v květináči můžete pěstovat kdejaké koření, bylinu nebo rostlinu. Zatímco někdo se uchyluje cestou levandule pro uklidnění, jiný se rozhodl zasadit si do záhonu či připraveného truhlíku saturejku.
Rodičovský příspěvek čeká navýšení o 80 tisíc korun, nebude se ale vztahovat na každého. Stát chce zavést také zálohované výživné, které má pomoci rodičům samoživitelům a zefektivnit boj s neplatiči alimentů. Na koho se změny vztahují a od kdy by měly platit?
Toužíte po zahradě? Nebaví vás prázdný a špinavý balkon? Poradíme vám, jak z vašeho balkonu nebo lodžie vykouzlit vlastní soukromou oázu klidu.
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Bláznivé barvy a zářivé odstíny pro extra dlouhé vlasy! Na tyhle variace musí mít člověk odvahu. Je to zároveň návod, jak se stát na ulici nepřehlédnutelná. Kadeřníci tu ale odvádějí skvělou práci a výsledek je perfektní.
Červená řepa je doslova vitaminová bomba. Obsahuje mnoho látek, příznivých pro náš organismus. Může se pyšnit například vysokým obsahem vitamínu C, vitamínu B. Mimo jiné také obsahuje další blahodárné minerály, jako je hořčík, draslík, sodík. Je plná železa a kyseliny listové, a tak se doporučuje i při chudokrevnosti. Také příznivě působí na štítnou žlázu, protože v ní najdeme i jód. A jaké má další skvělé vlastnosti?
Pro někoho to má to správné kouzlo, pro jiného je to kýč. Luxusní obývací pokoje ohromí hlavně prostorem, ale také přepychovým nábytkem. Líbí se vám?
Naše životy se mění každý den. Existují ale milníky, kterých se obáváme všichni. Oslavit 30. narozeniny je pro většinu žen velmi těžkým dnem, kterého se bojí už pár let předtím. Co se ale s tímto životním mezníkem změní? Ženy a muži to mají určitě jinak, dnes se podíváme na něžné pohlaví a změny v jejich životech a životních stylech. Najdete se v některé z nich?

Výběr článků

Moje mladší sestra byla vždycky jiná než já. Dostávalo se jí větší pozornosti, protože máma ji měla s druhým manželem, a pro něj ona byla princezna – a já jen přítěž. Musím uznat, že jsem na ni občas žárlila, ona byla tou rozmazlovanou a já jsem musela všechno dělat za ni.
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Jsou konečně vidět výsledky po dlouhých týdnech strávených v posilovně? Konečně se ukazují buchtičky na břiše, kvůli kterým jste poslední měsíce nejedli sladkosti a drželi si zdravý jídelníček? Nezmařte svou dlouhou snahu a vyhněte se několika věcem, po kterých se tloustne, a to extrémně rychle.

Nepřehlédněte

Bojujete s přebytečnými kily? Už nevíte, co máte udělat, abyste se jich stoprocentně zbavili? Je načase vsadit veškerá esa v rukávu na hubnoucí potraviny, respektive na potraviny, po kterých se hubne.
Laformela je duo, které před lety založil český designér Antonín Soukup a slovenská návrhářka Miroslava Kohutiarová. A s každou svojí novou kolekcí jsou důkazem, že pracovat se svým životním partnerem může fungovat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek