Drbny se vracejí: Decastelo, Batulková a Řandová v novém seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drbny se vracejí: Decastelo, Batulková a Řandová v novém seriálu

Eva Decastelo, Dana Batulková a Regina Řandová
Eva Decastelo, Dana Batulková a Regina Řandová  (instagram.com)

Když jim telenovela Slunečná vstoupila do života, staly se z hereček, které se na place dva roky potkávaly, nerozlučné kamarádky. A už teď už je jasné, že se seriálové drbny Eva Decastelo (45), Dana Batulková (66) a Regina Řandová (56) opět sejdou v novém několikadílném příběhu.

I po skončení seriálu zůstaly herečky ve styku a minimálně jednou za tři měsíce si vyrazí na společný oběd nebo večeři. Organizátorkou je většinou Eva Decastelo, která v sobě původní profesi produkční nezapře. „Je to náročné, protože jsme všechny hodně vytížené, ale ta radost ze setkání vše překoná,“ netají se moderátorka, která má radost, že se s kamarádkami opět setká před kamerou.

Největší trest pro Eva Decastelo: Potrestal ji doktor!

Video se připravuje ...

„Ano, je to tak, pro Primu natáčíme seriál, ale víc nemohu prozradit,“ potvrdila informaci Aha! Eva. Právě ona nedávno na sociální síť umístila společnou fotku s Danou a Reginou. „Zase spolu a tentokrát pracovně! Podrobnosti již brzy,“ okomentovala snímek Decastelo.

Herečka Regina Řandová (56): Obtažené šaty a rozparek hodně vysoko!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.