Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Řidič v Rochlici porazil cyklistku a z místa ujel. Pátrá po něm policie

Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala na kruhovém objezdu u ulic Vratislavická, Rochlická a Dobiášova v Liberci. V pátek 12. dubna před čtvrtou odpoledne tam auto srazilo cyklistku. Řidič ale nezastavil, aby zjistil zda se jí něco nestalo a z místa ujel.

Řidič, který je pro policisty dosud neznámý, při vyjíždění z kruhového objezdu do ulice Dobiášova pravou zadní částí svého vozu narazil do řídítek jízdního kola. Střet šestapadesátiletá cyklistka neustála a spadla na silnici. Při tom utrpěla lehčí zranění. Neznámého řidiče ale moc nezajímalo, jak na tom žena je a z místa ujel, aniž by učinil opatření, která mu v takové situaci ukládá zákon.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefon 974 466 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají také jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti řidiče, který z místa odjel,“ žádá o pomoc mluvčí Policie ČR Klára Jeníčková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, svědci, řidič ujel, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Rochlici porazil cyklistku a z místa ujel. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.