Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) je po smrti manžela Iva Pavlíka stále singl. V jejím životě se dosud neobjevil žádný muž, který by ji natolik zaujal, aby byla ochotná jít do vztahu. A není se čemu divit, její energii by totiž stačil jen málokdo.

Svou divokost neztratila zpěvačka ani po šedesátce, pravidelně jí nabíjí své publikum z jeviště a dobrou náladou hýří i ve společnosti. Dobít baterky se letos rozhodla opět v Karibiku, kde má přátele. Že by ale sama přesídlila za hranice, to nehrozí.

„Dokud si mě publikum žádá a mohu vystupovat, tak mi stačí vycestovat vždy jen na pár dní. Doma jsem v Česku,“ svěřila se nám zpěvačka, která mezi fanoušky sice má spoustu nápadníků, dovolené tráví ale raději s kamarádkami.

A přestože zpěvačka na podzim oslavila 61. narozeniny, vypadá stále mladistvě. Nevzdává se ani pózování v plavkách. Na dovolené tak předvedla svou figuru nejen zepředu, ale i zezadu. Štíhlé nohy a útlý pas dala na odiv ve dvoudílných plavkách, při pózování při západu slunce pak předvedla i pozadí.

Reklama

Další články

Načítám