Naštvaná Nela Slováková: 20 tisíc korun za noc v luxusním hotelu v Los Angeles, kde spává i Miley Cyrus. Kvalita tomu však neodpovídala

Nela Slováková si plní další sen. Před týdnem vyrazila se svou kamarádkou na cestu za velkou louži a fanouškům na Instagramu se přihlásila z Mexika. Půvabná blondýna si nechala zkrátit vlasy a je z nich tak nadšená, že je musela jet vyvětrat do zahraničí. Z čeho už však do stropu neskákala, byl hotel v americkém Los Angeles, kam s kamarádkou včera přejela.

O tom, jaká byla cesta, Nela poctivě informovala své fanoušky v příbězích. Pochlubila se například videem z ulice, kde parkovalo auto ve stylu Návrat do budoucnosti. Pak se ukázalo, že přesně takové vlastní profesionální celebrita Kim Kardashian. V dalším příběhu Nela ukazuje, kde budou s kamarádkou bydlet. Jednalo se o luxusní hotel Chateau Marmont, kde přebývají většinou hlavně celebrity. Zpěvačka Miley Cyrus tam například slavila svoje 31. narozeniny a pořádala malý koncert pro blízké osoby.

Za jednu noc v tomto luxusním hotelu zaplatíte v přepočtu asi 20 tisíc korun, z čehož Nele nebylo úplně dobře. Ne snad, že by na to neměla, díky svému úspěšnému byznysu. Šlo spíš o to, jakou kvalitu 3 denního pobytu holky dostaly. „Je to fakt hrozný,“ stěžuje si Nela, která zřejmě očekávala něco dočista jiného. Za to lepší považovala pokoj a výhled z okna, který nabízí pohled na Hollywood Hills, kde stojí ten slavný nápis.

Pak se Nela přesunula ukázat sledujícím jejich skříň (čtěte dveře s žehlícím prknem a žehličkou na stěně, trezorem a tyčí na ramínka). Na zemi byla navíc trochu špína. Poté přešla do koupelny, kde ani nebyla skříňka, ani poličky na věci. „Chápu starý styl, ale do p*dele!“ rozčílila se podnikatelka. „To je co? To nemyslí vážně!“ pokračovala Nela, když otevřela další dveře a v nich sprchový závěs a kout, jak ve starých nemocnicích. „Za dvacet tisíc za noc tohle někdo myslí vážně? To je fakt hnůj.“

Tak Nelinu recenzi si Chaeatu Marmont jistě za rámeček nedá. Nálada se jí pak trochu zlepšila ve venkovním baru. Už se nemohla dočkat druhého dne, kdy se holky měly stěhovat na jiný hotel. Dnes kolem 19. hodiny našeho času ale Nela udělala osudovou chybu, když se rozhodla navštívit místní posilovnu. „Tak tohle mě dostalo a normálně se mi chce brečet. Vztekem!“ popisuje Nela své pocity při pohledu na boxovací pytle z dob Rockyho Balboy. „Jak u starých rodičů na půdě.“ Vrcholem byl salónek, kde na koberci byla obří skvrna od čehosi.

Aby se uklidnila, rozhodla se jít si zaběhat. Jenže kvůli kojotům to v blízkosti hotelu nejde, takže si vzala taxi a odjela do pár minut vzdáleného parku a zaplatila 35 dolarů. Přiznala totiž strach jít pěšky po neznámém prostředí. „Miley Cyrus tu bydlí. Ať si tu bydlí,“ zakončila Nela krátký videovzkaz. Vypadá to, že Nela se nechala zlákat tím, že tento hotel hojně navštěvují světové celebrity a možná trochu zapomněla přečíst si nejprve recenze „obyčejných“ lidí.

Běh po hollywoodských ulicích jí však udělal dobře na nervy a Nela se pak už zase usmívala.

Zdroje: autorský článek, Instagram