Hlavní obsah

AS Řím se dohodl s trenérem De Rossim na prodloužení spolupráce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenér Daniele De Rossi zůstane u fotbalistů AS Řím i v příští sezoně. Vedení italského klubu na svém webu oznámilo, že se s koučem dohodlo na prodloužení spolupráce. Někdejší kapitán týmu v lednu na lavičce vystřídal Josého Mourinha a uzavřel smlouvu do června s opcí na další rok.

Foto: Claudia Greco, Reuters

Trenér Daniele De Rossi prodloužil v Římě smlouvu.

Článek

„Jsme rádi, že můžeme oznámit, že Daniele De Rossi bude pokračovat po této sezoně jako hlavní trenér AS Řím i v blízké budoucnosti. Pozitivní vliv, který měl na celý klub během svého krátkého působení ve funkci, mluví sám za sebe,“ uvedli majitelé Dan a Ryan Friedkinovi v prohlášení.

Čtyřicetiletý De Rossi strávil v klubu téměř celou hráčskou kariéru (2001- 2019). Od lednového příchodu na lavičku s mužstvem vyhrál osm z jedenácti ligových zápasů a vytáhl ho z 9. místa na pátou příčku. Řím je tak na dobré cestě kvalifikovat se pro příští sezonu do Ligy mistrů.

O prodloužení angažmá klub informoval před dnešní odvetou čtvrtfinále Evropské ligy, v níž bude AS Řím hájit proti AC Milán vedení 1:0 z prvního zápasu. „Nemůžeme být šťastnější, že budeme s Danielem budovat dlouhodobý projekt. Další detaily oznámíme v příštích dnech,“ dodali zástupci klubu.

Reklama

Související témata: