Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Středa 1. května 2024

Svátek slaví Svátek práce, zítra Zikmund

Jiřina Bohdalová zaskočila Zemana! Čeho se po devadesátce zřekla?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jiřina Bohdalová zaskočila Zemana! Čeho se po devadesátce zřekla?

Andrea Malá

18. dubna 2024 10:50

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová oslaví na začátku května, tedy v podstatě za pár dní, 93. narozeniny. Málokdy se v takovém věku chce lidem měnit návyky, ale slavná herečka udivuje už jen tím, že i po devadesátce stále pracuje. Co nyní překvapilo účastníky jedné společenské akce? 

Bohdalová nechyběla na křtu knihy pojednávající o dění kolem Miloše Zemana, který na akci nechyběl. A protože se s ním legenda naší kinematografie přátelí, dorazila také. Pochopitelně se dali do řeči, přičemž slavná herečka musela odolávat pokušení.

Zeman totiž přiznal, že má od doktorů zakázané cigarety, přesto byl ochoten si s Bohdalovou jednu zapálit. Ona ho odmítla. "Přestala jsem ve třiadevadesáti letech kouřit," přiznala na akci podle deníku Blesk. 

Exprezident si i nadále stýskal, že kromě kouření mu byl zakázán i alkohol. Herečka to kvitovala. "To dělají dobře, musíš být na sebe opatrný," řekla muži, který je už přes rok v politickém důchodu. 

Zeman nedávno strávil téměř tři týdny v pražské Fakultní nemocnici Motol, dokonce podstoupil operaci. Proto na sebe musí dávat pozor. I Bohdalová ostatně měla v posledních letech zdravotní potíže, po kterých se rozhodla ukončit divadelní kariéru. 

Nejnovější zprávy