Při nehodě autobusu u Dublovic se lehce zranilo šest dětí a dva dospělí

foto U Dublovic na Příbramsku havaroval 18. dubna 2024 autobus s malými dětmi, sjel do příkopu a převrátil se na bok.

Dublovice (Příbramsko) - U Dublovic na Příbramsku dnes ráno havaroval autobus s 38 malými dětmi, sjel do příkopu a převrátil se na bok. Šest dětí a dva dospělí utrpěli lehká zranění, záchranáři je po ošetření převezli do nemocnice, vyplynulo z informací policie a záchranné služby.

Fotogalerie

Nehoda se stala před 8:30 na silnici I/18. "Řidič za zatím nezjištěných důvodů vjel na krajnici a následně se autobus převrátil do příkopu," řekla ČTK policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Cestujícím pomáhali vystoupit hasiči, sami se z vozidla nedokázali dostat ven.

Podle původních informací policie se lehce zranilo pět dětí a učitelka, podle záchranářů čtyři děti a jeden dospělý. Později upřesnili, že ošetřili šest dětí a dva dospělé. "Všichni mají lehká zranění, všechny pacienty vezeme do příbramské nemocnice. Naše posádky odjíždí z místa," uvedla před 10:30 mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Suchánková řekla, že řidič utrpěl šok, podle dechové zkoušky před jízdou nepil alkohol. Příčinu nehody policisté vyšetřují, dodala mluvčí.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 1.05.2024 ČTK

Reklama

23°C

Dnes je středa 1. května 2024

Očekáváme v 03:00 14°C

Celá předpověď