18. dubna 2024 • 19:32

Kladno - Vsetín 7:2. Jágr 1+1. Rekordman poslal Rytíře vstříc druhé výhře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví Rytíři vyhráli v baráži o extraligu i druhý zápas. Tentokrát Vsetín porazili 7:2 a prvním gólem odstartoval kanonádu Jaromír Jágr. Legenda s číslem 68 nastoupila poprvé po svých 52. narozeninách a překonal hokejovou ikonu Gordieho Howea.



Jágr se představil v zápase poprvé po 52. narozeninách. V této sezoně odehrál v základní části za Kladno 15 zápasů a připsal si čtyři asistence.

Druhý nejproduktivnější hráč historie NHL naposledy nastoupil 10. února v dohrávce 29. kola extraligy při domácí porážce s Vítkovicemi 2:3. Tedy týden předtím, než při slavnostním ceremoniálu vyřadil jeho dres s číslem 68 v NHL Pittsburgh.

V druhém barážovém utkání proti Vsetínu Jágr hned po 119 sekundách otevřel skóre. Byl to jeho první gól od 26. února loňského roku, kdy se prosadil v 50. kole extraligy při domácí prohře s Vítkovicemi (1:2). V druhé třetině se pak asistencí podílel na pátém gólu Rytířů, který vstřelil Antonín Melka.

Rytíři ve středu na úvod série na čtyři vítězné zápasy zdolali Valachy 4:1. Dnes Kladnu vypadl ze hry jeho druhý nejproduktivnější hráč v sezoně Jakub Klepiš.

Góly

Domácí: 01:59. Jágr, 08:11. Tralmaks, 19:44. Melka, 21:02. Smoleňák, 22:11. Melka, 33:11. M. Procházka, 36:14. M. Procházka

Hosté: 09:19. Jonák, 26:26. Klhůfek

Sestavy

Domácí: Brízgala (Mitens) – Ticháček, Hejda, Slováček, Babka, Veber, Martenet – Jarůšek, Filip, M. Procházka – Smoleňák (C), Sideroff, Tralmaks – Frolík, Pytlík, Kusý – Strnad (A), Melka (A), Jágr – O. Bláha.

Hosté: Romančík (Pavlíček) – Hryciow, Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Kojo – Jonák (A), Klhůfek, Rob (A) – Hořanský, Kratochvil, Hrňa (C) – Holec, Matějček, Š. Bláha – Machala, Kern, Zabusovs.

Rozhodčí

Vrba, Šindel – Brejcha, Špůr

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

5200 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
7
 
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud