Vzhledem k tomu, že by Nikol s hustotou svých vlasů mohla s klidem po každém stříhání zásobovat výrobce paruk, zněl úkol jasně. „Fresh sestřih, co mi ubere pár let,“ popsala oblíbená blondýnka na sociálních sítích. Jak řekla, tak kadeřnice šmikla.

Pochvala se nekonala

Z dlouhovlásky se tak stala šmrncovní krasavice se šik moderním mikádem. Změna je to parádní a Nikol to opravdu sluší. „To je bomba, tohle jste přesně vy, luxus,“ zaznívalo v komentářích od početné základny obdivovatelů šikovné influencerky. O to více se Leitgeb těšila domů, jak své nové »já« předvede manželovi Petrovi a synům. Po otevření dveří ji však čekala pěkně studená sprcha.

Video
Video se připravuje ...

Influencerka Nikol Leitgeb: Proč se nikdy nesetkala s Martínkem, na kterého se vybralo 150 milionů korun Markéta Reinischová

Mladší syn maminku nepoznal

Nadšeně paničku vítal pouze pejsek Meruňka. Syn Mathias, jehož má Nikol z předešlého vztahu, si nebral servítky. „Jak to sakra vypadáš?“ zeptal se s dětskou upřímností.

Nejlepší větu ovšem pronesl mladší Tobík (2), pro něhož je Nikol ještě bohyní a modlou. „Já chci mámu,“ řekl malý rarášek, když se ho maminka ptala, jak se mu líbí její nové háro. Reakce prcků všechny pobavila, včetně Nikol. Doma se tak rozhodně nenudí, ostatně vtipnými hláškami synů influencerka pravidelně zásobuje své fanoušky.

Fotogalerie
34 fotografií