Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Extrémní zážitek Dary Rolins: Tohle překonalo všechno, co zažila!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Extrémní zážitek Dary Rolins: Tohle překonalo všechno, co zažila!

Andrea Malá

18. dubna 2024 16:19

Dara Rolins Video

Extrémní počasí zasáhlo v tomto týdnu Dubaj, která je pochopitelně oblíbenou destinací i pro řadu našich celebrit. Prudký déšť během několika hodin zaplavil ulice či silnice. A právě na nich se vyskytovala Dara Rolins se svým autem. Jak z toho vyvázla? 

Rolins si v Emirátech vyzkoušela řízení auta na zaplavené silnici. Kdo ví, o čem je řeč, ten si asi umí představit, že to není nic příjemného. "Z Bali jsem na podobné zážitky tohoto druhu zvyklá, ale tohle dobrodružství bylo bezkonkurenčně nejextrémnější," svěřila se slovenská zpěvačka. 

Místní novináři mluví o historické povětrnostní události, která překonala všechny extrémy zdokumentované za 75 let od začátku meteorologických měření v SAE. 

Bouřky zasáhly Dubaj v noci na úterý, přičemž ráno místního času ještě nabraly na intenzitě a pokračovaly i během dne. Místní meteorologové v úterý večer uvedli, že za posledních 24 hodin spadlo ve městě více než 142 milimetrů srážek. Nejvíce srážek, konkrétně 145 milimetrů, spadlo v emirátu Fudžajra na východním pobřeží. 

AP v tomto kontextu zmínila, že na nejrušnějším mezinárodním letišti na světě v Dubaji běžně spadne průměrně 94,7 milimetru srážek za rok. Počasí v úterý zkomplikovalo provoz na letišti, konkrétně byly pozastaveny přílety. Voda také zaplavila stanice dubajského metra. 

Nejnovější zprávy