Přijďte na workshop ve znakovém jazyce pro děti a jejich rodiče

Weblíčko ve spolupráci s organizací KukátkOO pořádá v rámci projektu Mé ruce vypráví workshop ve znakovém jazyce pro děti a jejich rodiče. Zjistěte více!

0

Program workshopu

Organizátoři z Weblíčka a Kukátka lákají na zajímavý program: “K příležitosti oslav dne dětí jsme připravili kreativní workshop pro rodiče s dětmi. Seznámíme vás s naší uměleckou tvorbou ve znakovém jazyce a ukážeme vám, jak lze využívat naši překladovou literaturu a otitulkovaná videa při bilingvní výchově vašich dětí. Společně se podíváme na naše webové stránky a naučíme vás s nimi pracovat. Pro děti máme připravený zábavný program ve znakovém jazyce plný hravých i vzdělávacích aktivit.”

Workshop ve znakovém jazyce pro děti a jejich rodiče (Foto: Weblicko.cz)

Bližší informace o konání

Workshop je určen pro neslyšící děti předškolního věku a žáky 1. stupně základní školy a jejich rodiče. Pro slyšící rodiče bude k dispozici tlumočník českého znakového jazyka. Akce se koná v neděli 2. června 2024 od 8:30 do 12:30 hodin v budově Pevnosti – českého centra znakového jazyka, ulice Bulharská 734/28 v Praze 10 – Vršovice. Vstup za 1 dítě je 250 Kč, za 2 děti 450 Kč. Rodiče mají vstup zdarma. V ceně je zahrnut workshop a občerstvení.

Plakát k workshopu (Foto: Weblicko.cz)

Přihlášky

Přihlásit se můžete prostřednictvím Google formuláře, a to nejpozději do 30. dubna. Ale pozor! Počet míst je omezen, tak určitě neváhejte dlouho, ať nepropásnete šanci se pobavit a zároveň získat užitečné informace. Sledujte webové stránky nebo Facebook Weblíčka a brzy se dozvíte více.

Podívejte se na videoupoutávku:


Zdroj, foto: Weblicko.cz, Facebook.com, Youtube.com
Editor: Kristýna Havlová

Back to top button