Menstruační plavky šestkrát jinak. Vyberou si zralé ženy i mladé slečny

Menstruační plavky šestkrát jinak. Vyberou si zralé ženy i mladé slečny

Nadešel čas, kdy jste se rozhodla pořídit si své první menstruační plavky, ale tápete, které vybrat? Nebo už své zkušenosti máte, ale ráda byste na letošní léto měla novější model? Udělali jsme pro vás malý průzkum trhu a přinášíme pět tipů na jednodílné, dvoudílné i menstruační plavky pro ženy a mladé dívky. 

Dvoudílné menstruační plavky se zvířecím vzorem 

Potrpíte-li si na vzorované plavky, kterých se nechcete vzdát ani při svých dnech, tak můžete zvolit menstruační plavky Modibodi se zvířecí vzorem. Plavky vás jistí v čase střední a slabší menstruace a nemusíte se obávat ani bazénu nebo wellness pobytu. Pojmou 10 ml menstruační krve, což odpovídá 2 tamponům. Střih kalhotek je tzv. brazilský. Šmrncovní “brazilky“ jsou oproti střihu Bikini Brief vykrojenější. Plavky můžete nosit jako komplet žluto-černý se zvířecím vzorem nebo můžete otočit na zelenou variantu a rázem budete mít nové.

Brazilian Brief Animal komplet 1 349 Kč / k dostání na modibodi.cz

Levandulové jednodílné menstruační plavky na jedno rameno 

Nepotrpíte si na tmavé barvy a spíše dáváte přednost světlým barvám? Pak jsou ideální tyto plavky v krásné levandulové barvě, které můžete nosit s přehledem i v době periody. Menstruační plavky Modibodi One Piece Light-Moderate jsou ideální pro střední a slabší menstruaci. Tyto plavky pojmou 10 ml krve. Na plavky je použita inovativní technologie Modifiler Swim, která zajišťuje, že plavky schnou rychle než běžné plavky, namísto merina tvoří horní vrstvu síťovina, která brání množení bakterií a vzniku zápachu. Spodní vrstva poskytuje nepropustnou ochranu a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem. S těmito plavkami můžete vyrazit klidně do bazénu nebo na víkendový wellness. 

Modibodi One-Shoulder Lavender 1 599 Kč / k dostání na maluna.cz

Sytě růžový menstruační spodní díl plavek

Nechcete se vzdát vodních radovánek ani v období periody? Pak nemusíte, protože je tady menstruační spodní díl plavek, který je v hezké růžové barvě, má nižší střih a zadní díl zakrývá zhruba dvě třetiny zadečku. Plavky můžete vzít do bazénu, do wellness, k moři a užívat si s přehledem během svých dní. Jsou určeny pro slabou a střední menstruaci. Při velmi silné menstruaci slouží jako pojistka ke kalíšku, menstruační houbě nebo tamponu. Savost odpovídá 10 ml. Na plavky je použita inovativní technologie Modifiler Swim, která zajišťuje, že plavky schnou rychleji než běžné plavky. Namísto merina tvoří horní vrstvu síťovina, která brání množení bakterií a vzniku zápachu. Spodní vrstva poskytuje nepropustnou ochranu a je z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem.   

Spodní díl Modibodi Bikini Brief Panther Pink 899 Kč / k dostání na Maluna.cz


Růžový komplet menstruačních plavek 

Tyto plavky vás budou jistit při střední a slabší menstruaci, takže se během svých dní nemusíte omezovat a můžete vyrazit do wellness nebo do bazénu. Plavkové kalhotky mají savost 10 ml. Při velmi silné menstruaci slouží jako pojistka ke kalíšku, menstruační houbě nebo tamponu. Soft Stretch plavky mají 3D texturovaný froté vzhled a jsou velmi příjemné a měkké na dotek. Střih kalhotek je tzv. brazilky, takže jsou více šmrncovní a vykrojenější. Vrchní díl plavek je klasický „trojúhelníčkový“ na zavazování. Na plavky je použita inovativní technologie Modifiler Swim, která zajišťuje, že plavky schnou rychleji než běžné plavky, namísto merina tvoří horní vrstvu síťovina, která brání množení bakterií a vzniku zápachu. Spodní vrstva poskytuje nepropustnou ochranu a jsou z chloruvzdorného materiálu s UF filtrem.   

Spodní díl Soft Stretch Brazilian Brief Light-Moderate a horní díl Triangle Top komplet 1 799 Kč / k dostání na Modibodi.cz


Oranžovo růžové dvoudílné dívčí menstruační plavky

Plavky pro dívky a mladé slečny mají odvážný vzor a pestré barvy. Dvoudílné menstruační plavky pro dívky fungují jako samostatná menstruační pomůcka při slabé a střední menstruaci. Při velmi silné menstruaci slouží jako pojistka ke kalíšku, menstruační houbě nebo tamponu. Savost odpovídá 10 ml. Jsou vhodné pro plavání, ale také vodní radovánky v době menstruace. Vrchní díl má sportovní střih. Vyrobeny jsou z recyklovaného materiálu.  

Modibodi Teen Mauritius Orange komplet  1 599 Kč / k  dostání na Maluna.cz


Růžové tyrkysové dvoudílné dívčí menstruační plavky 

Stává se pomalu z vaší malé holčičky dospěla mladá slečna, která chce nosit podobné věci jako vy? Tak ji překvapte těmto plavkami sportovního střihu, odvážnými vzory a pestrými barvami. Dvoudílné menstruační plavky pro dívky fungují jako samostatná menstruační pomůcka při slabé a střední menstruaci. Při velmi silné menstruaci slouží jako pojistka ke kalíšku, menstruační houbě nebo tamponu. Savost odpovídá 10 ml. Jsou vhodné pro plavání, ale také vodní radovánky v době menstruace. Vyrobeny jsou z recyklovaného materiálu.  

Modibodi Teen Mauritius Pink komplet 1 599 Kč / k dostání na modibodi.cz





Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram