Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Von Eckermann obhájil vítězství ve finále SP, Vingrálková vyrovnala maximum Opatrného

Roli hlavních favoritů splnili ve velkém stylu. Švéd Henrik von Eckermann s valachem King Edwardem obhájili triumf ve finálovém mítinku Světového poháru v parkuru v saudskoarabském Rijádu. Česká jezdkyně Sára Vingrálková obsadila s valachem Kas-Sini DC devatenácté místo, čímž v prestižní soutěži vyrovnala maximum Aleše Opatrného z roku 2003.

Je nám líto, video expirovalo.
Von Eckermann dominoval ve finále SP, Vingrálková vyrovnala maximum Opatrného

Hvězdná dvojice von Eckermann a King Edward ve finále SP ani jednou nechybovala a sbírku triumfů rozšířila o další "kousek" – společně už opanovali olympijské hry či Prague Playoffs.

Jednadvacetiletá Vingrálková v sobotu nejprve připsala šest trestných bodů za chybu a překročený čas. V neděli zaznamenala v součtu 20 bodů. Navzdory vyrovnání zmíněného počinu Opatrného spokojená úplně nebyla.

"Se svým výsledkem nejsem úplně spokojená, protože Kas-sini tento týden skákal úžasně. I dnes byl absolutně geniální a skákal velmi dobře. To, co se stalo, byla jezdecká chyba. Mrzí mě to, ale je to o zkušenostech a doufám, že příště už se to nestane. Celkově jsem však spokojená. Myslím, že devatenácté místo není špatný výsledek," shrnula v rozhovoru pro EquiRadio Vingrálková.

Ve finále SP se představila jako třetí Češka po Opatrném a Petru Doležalovi.

Zdroj
ČT sport, jezdci.cz, EquiRadio, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články