Řidička myslela, že u silnice vidí bílý pytel. Šlo však o opuštěného psa, kterého zachránila

Fotografie: Depositphotos

Žena si všimla, že se u silnice válí bílý pytel na odpadky. Pak však zpozorněla, když se pohnul. To, co našla, jí vehnalo slzy do očí.

Zakladatelka spolku ochránců zvířat má neustále co dělat. Když zrovna vezla jednoho zachráněného pejska předat do jeho nové rodiny, po cestě narazila na někoho dalšího, kdo také potřeboval zachránit. Naštěstí byla pozorná a bílá věc u silnice ji zaujala natolik, že zpomalila a nakonec šla vše prozkoumat.

Během chvilky si uvědomila, že se pytel hýbe

Maggie Hamilton, které všichni přezdívají Ma Mags, žije v Severní Karolíně ve Spojených státech amerických. Je zakladatelkou spolku na ochranu zvířat Ruby & Laurel Animal Rescue. Doma má pět adoptovaných pejsků a jejím každodenním chlebem je starat se o zvířata, k nimž osud nebyl příliš přívětivý. A má, zdá se, plné ruce práce.

Nedávno vezla jedno ze zachráněných štěňat k jeho novým majitelům, kteří si ho adoptovali. Na kraji silnice ji však něco zaujalo, takže zastavila a šla se podívat, co to upoutalo její zrak. „Přibližně míli po té silnici jsem viděla něco, o čem jsem si myslela, že by to mohl být bílý pytel na odpadky v příkopu. Pak jsem si uvědomila, že se to hýbe,“ řekla Maggie pro web TheDodo.

Na nebohého pejska nebyl pěkný pohled

Když přišla blíž, rozpoznala, že ta bílá věc je ve skutečnosti štěně, které vykukovalo z příkopu a hledalo pomoc. Maggie hned poznala, že je to hodný pes, protože navázal oční kontakt a bylo vidět, že k ní chce přijít. Musel jen k Maggie získat trochu důvěry – nakonec se od ní nechal naložit do auta.

Pohled na fenečku, která dostala jméno Slurpee, však moc hezký nebyl. Slurpee byla vyhublá na kost, a navíc trpěla těžkým svrabem. U veterináře se také zjistilo, že pejsek už není štěnětem, jak se zdálo, ale že mu jsou už tři roky. Maggie se prozatím této roztomilé fenky ujala a na svém tiktokovém účtu informuje o tom, jak se utrápená fenka postupně uzdravuje.

@maggierlarHelp us name her. This baby has seen the worst of humans, but still belly crawled out of the ditch and into my arms. She goes in first thing tomorrow for medical treatment and vaccines. Tonught she is getting a medicated bath to soothe her itchy skin and soft soft bedding for the first time probably ever. Welcome to Ruby & Laurel Animal Rescue Inc baby girl.♬ original sound – Maggie

Opuštěný pes

Dobrovolník z útulku pro zvířata zachránil staršího psa z rezavé klece. Nyní mu dopřává nejlepší život

Začíná také prosvítat její milá povaha. „Celou dobu byla sladká, ale teď je energická a začíná si užívat života. Zbožňuji ji celým svým srdcem,“ řekla Maggie. A brzy bude muset řešit další dilema. Doma už má pět adoptovaných psů, ale nevyloučila, že k nim tato úžasná fenečka nakonec přibude. Na SvětěKreativity si můžete přečíst další příběh, kdy muži z úklidové čety našli v odpadkovém pytli živé štěně. A jeden z nich se do něj okamžitě zamiloval.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*