Počasí dnes19 °C, zítra16 °C
Pátek 31. května 2024  |  Svátek má Kamila
Bez reklam

Chtěli jsme vyhrát, remíza je zasloužená, řekl po Hradci trenér Slovanu Kozel

Slovan mohl vítězstvím nad Hradcem udělat velký krok k postupu do skupiny o titul a přiblížení se vytouženému čtvrtému místu. Jenže zápas se moc nepovedl, dvě největší šance přišly vlastně na samém začátku, ty ale Kulenović neproměnil. Rozhodne se tak v posledním kole v Ostravě, kde na lavičce nebude moci být hlavní trenér Kozel, který inkasoval čtvrtou žlutou kartu.

Jak hodnotíte utkání?
Úplně spokojený být nemůžu, chtěli jsme vyhrát, což se nám nepodařilo. Remíza je ale asi zasloužená.  V úvodu jsme měli dvě dobré situace, kde jsme mohli dát gól, změnilo by to ráz zápasu. Hradec působí na hřišti sebevědomě, kromě Sparty ale v poslední době nebyli na hřišti v situaci, že by prohrávali. Bohužel se nám to nepodařilo. Začátek druhé půle byl hektický, pak to byl spíše boj. V závěru jsme to chtěli strhnout na svou stranu, ale bylo to spíše silou vůle.

Co chybělo v koncovce?
Každá situace si žádá něco jiného. V té první to chtělo spíš klid, Kulenović střílel hned a netrefil bránu. Ve druhé půli zase Horský střílel hned, ale ten volej vůbec netrefil, přitom stačilo nastavit placírku. Pak jsou zase situace, kdy to chce více důrazu. U Chalušovy šance, kde jsme chtěli penaltu, tak kdyby reagoval rychleji a důrazněji, možná mohl zakončovat sám. To se nepovedlo. Dozadu to asi bylo lepší než minule.  

Jak velkou komplikací budou žluté karty a absence pro další kolo?
Určitě se s tím vyrovnáme, jako každý. Pro mě to ale bylo velmi překvapivé, když najednou ty žluté začaly padat a komu.

Proč jste se rozhodl nasadit Bačkovského a jak jste byl spokojený s jeho výkonem?
Dostali jsme v Budějovicích tři branky, myslíme si, že Olie mohl pro mužstvo udělat více. Hugo už je zdravý, čtrnáct dní je v tréninku. Chtěli jsme mužstvu dát nový impuls. S jeho výkonem spokojený jsem, udržel nulu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, hradec, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěli jsme vyhrát, remíza je zasloužená, řekl po Hradci trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.