Skvělý způsob, kterým vám pytle na odpadky ušetří místo v domácnosti

Ve své domácnosti máte plno užitečných pomůcek, které vám dokáží usnadnit život. Ať už je řeč o použití ruličky od toaletního papíru pro výrobu dárkových krabiček nebo použití plastových lahví jako lapače hmyzu, využít se dá téměř vše. Skvělý trik nyní odhalila známá influencerka na TikToku a s velkou pravděpodobností si ho zamilujete i vy. 

Pytel na odpadky jako úložiště oblečení 

Vychytávka, kterou odhalila známá TikTokerka pod jménem Brittany Vasseur vám usnadní život a pomůže lépe si uspořádat svou domácnost. Vše, co k tomu budete potřebovat, je přitom obyčejný pytel na odpadky nebo pytel z podobného materiálu. Jakmile ho seženete, dejte si stranou všechno oblečení, které potřebujete uskladnit.

Osušky, lůžkoviny, staré oblečené – tím vším vyplňte odpadkové pytle, ale dejte si pozor, aby je šlo zlehka zavřít a nebyly příliš přeplněné. V takovém případě by totiž metoda nefungovala a plastový materiál by přišel nazmar. Pokud již máte hotovo, stačí si jednotlivé pytle vyskládat vedle sebe a připravit si obyčejný vysavač. 

@brittany.vasseur

Space saving and cost saving home hack! You can make your own diy space saver bags just using trash bags. Perfect for home organization and storage #homehack #homehacks #hacks #homeorganization #cleantok

♬ original sound – Brittany Vasseur
Zdroj: TikTok

Nakonec pytle uzavřete a uskladněte 

Pak již stač vložit hlavici vysavače dovnitř, přičemž se pokuste otvor zúžit tak, aby z něj neutíkal žádný vzduch. Spotřebič nyní zapněte, vysajte z pytle veškerý přebytečný prostor a jakmile budete mít hotovo, rychle ho uzavřete a zafixujte gumičkou nebo lepicí páskou.

Hotové balíčky stačí již vložit kamkoli potřebujete a nechat je tam. Díky plastovým pytlům si na ně nepřijdou žádné bakterie ani prach, takže zůstanou krásně čisté a svěží, dokud je nerozbalíte. Mimo jiné se jedná o skvělý trik, jak efektivně využít prostor v domácnosti a zbytečně ji nepřetěžovat oblečením, které stejně již nenosíte.

Foto: Shutterstock, zdroj: TikTok, PillowDecor, housedigest