Společně jsme uklidili okolí Edenu

Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Nejvýznamnější akcí pro nás byla v průběhu dubna ta s názvem „Ukliďme Eden“, která je součástí celorepublikové a dnes již opravdu tradiční iniciativy „Ukliďme Česko“. V letošním roce se do ní zapojily nejen desítky našich fanoušků, ale také hráči, hráčky a trenéři z naší slávistické mládežnické akademie.

Před zápasem proti Bohemians jsme v přímém okolí stadionu společně vysbírali přes 100 pytlů odpadků (každý o objemu 100 litrů). Nejvíce jsme se zaměřili na úsek kolem železniční trati a domy v ulici Vladivostocká. K tomu se naše mládežnické týmy věnovaly úklidu také kolem svých tréninkových hřišť.

Děkujeme všem, kteří nám při úklidu okolí našeho stadionu pomohli!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

dnes
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

včera
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

včera
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články