Lamborghini v maskáči? Automobilka si připravila povedenou limitku off-roadového modelu Huracán Sterrato

Přidat na Seznam.cz

Supersport s terénním duchem dostal speciální maskování, se kterým ho rozhodně nepřehlédnete. O limitované edici o 12 kusech informoval server motor1.

Supersportovní crossover Lamborghini Huracán Sterrato se představil na konci roku 2022 jako nepřímý konkurent koncernového kolegy Porsche 911 Dakar. Huracán se zvýšeným podvozkem se může těšit 5,2litrovému atmosférickému motoru V10 s výkonem 610 koní a 565 Nm točivého momentu. Samozřejmostí je pohon všech kol. I díky tomu zrychlí Huracán z nuly na sto za 3,4 sekundy, zatímco maximální rychlost činí 260 km/h.

Limitovaná edice All-Terrain

Na milánském týdnu designu představil generální ředitel italské automobilky Stephan Winkelmann limitovanou edici Lamborghini Huracán Sterrato All-Terrain. Tato edice nabízí čtyři různé kamufláže exteriéru ve spolupráci s firemním designovým studiem Ad Personam. Jmenují se NEVE (sníh), SABBIA (písek), BOSCO (zelené koleje) a TERRAIN (štěrk).

Bez ohledu na zvolení kamufláže dostane Huracán Sterrato All-Terrain 19palcová kola v matné černé barvě. V interiéru je k dispozici štítek Ad Personam, karbon kombinovaný s Alcantarou a tmavě chromované lišty.

Vyprodáno

Pro zájemce máme smutnou zprávu. Již nyní je série o 12 kusech vyprodána. Čtyři kusy z této série putují na Střední východ a do Afriky, zbývajících osm bude dodáno do Spojených států, Latinské Ameriky, Evropy, Asie a Tichomoří a Austrálie.

Zdroj: motor1