Rihanna a PUMA se vrací na planetu Zemi s kolekcí Creeper Phatty Earth Tone

Model FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone právě dorazil v luxusním provedení – v materiálu z nubukové kůže doplněné zlatými detaily. Ať už preferujete jednobarevné outfity, neutrální tóny s neotřelým nádechem, nebo spoléháte na zemité barvy, nový drop Creeper Phatty je to pravé – jeho sofistikovaná nadčasovost zaručeně upoutá pozornost. Kvalitní materiály vyvážené jemným brandingem a zlatými detaily povyšují model od naší Rihanny na „must have“ kousek sezóny.

Model Creeper byl původně uveden na trh v září 2015 jako verze ikonické tenisky PUMA Suede inovované robustní platformou. Silueta byla v roce 2016 jmenována magazínem Footwear News Teniskou roku. Odvážný design proměnil kulturu tenisek a zároveň posílil pozici značky PUMA v uplynulém desetiletí. Creeper Phatty – nejnovější varianta těchto bot s výrazným rukopisem ikonické Rihanny, je odvážnější a drzejší než v minulosti a s novým dropem se vracíme zpět na planetu Zemi. 

Londýnský launch přináší tři nadčasové barevné varianty rezonujícími se všemi věkovými kategoriemi i pohlavími – Totally Taupe, Green Fog a Warm White.

  • Totally Taupe – neutrální barvy jsou základem každého šatníku. Umožňují univerzální kombinace různých stylů. Navíc každý jednobarevný outfit povýší na další level.  
  • Green Fog – tento odstín symbolizující moudrost a inteligenci si zaslouží čestné místo ve vašem šatníku, který obohatí o sílu nadčasového designu.
  • Zkombinujte variantu Warm White se svým oblíbeným bílým outfitem a svezte se na vlně svěží jarní barevné palety.

Rihanna jako kreativní ředitelka se svou kampaní FENTY x PUMA, kterou nafotila Philippa Price, rozšiřuje koncept Creepers o kampaň, jejímž cílem je zkoumání umění maskovat se prostřednictvím barevné estetiky „tón v tónu“.

PUMA v rámci největší kampaně ve své historii oslavila společně s Rihannou uvedení tenisky FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone v srdci britské metropole. Londýnský prostor se proměnil v podzemní zahradu, která napodobovala přírodní zemité tóny boty a umění maskování prostřednictvím trávy a dalších přírodních elementů. Hosté si užili interaktivní ukázky produktů, kouzelnická vystoupení a DJ sety.

Mezi významné hosty patřili Rihanna, Aitch, Bianca Saunders, Bree Runway, Dilara Fındıkoğlu, Elarica Johnson, Mawaan Rizwan, Michael Dapaah, Ayra Starr, Cktrl, Ciesay a Tayc. A za Českou republiky se akce účastnily Anna Marie Veselá, Gabriela Gašpárová, Karolína Mališová, AnnetX, Štěpánka Rozsypalová a Alžběta Levinská.

Nové odstíny tenisky FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone budou k dostání od 25. dubna v kamenných obchodech a také e-shopech Buzz, Footshop, Queens, Shooos a Zoot.

 

Comments

comments

Vyhledat