Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Ženě utekla kočka a schovala se pod kapotu auta. Vysvobodila ji až majitelka vozu

Brněnští strážníci, do jejichž denní agendy patří i záchrana živočichů, v úterý večer vyrazili pomoci majitelce kočky, která se na ně obrátila s tím, že její kočka utekla a schovala se pod kapotu cizího auta, odkud odmítá vylézt. Strážníci se tedy jali situaci řešit.

„Čtyřnohý mazlíček si vyhlédl cizí audi zaparkované v jedné z bystrckých ulic a vydal se prozkoumat prostor pod kapotou v okolí motoru. Odtud už se však nedokázal dostat zpět,“ popsala svízelnou situaci, do které se dostala kočka,“ mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Třicetiletá žena zavolala strážníky, jejichž úkolem bylo v tu chvíli zjistit provozovatele auta, ze kterého si kočka udělala nechtěné útočiště. „Hlídce městské policie se brzy podařilo majitele auta kontaktovat. Uživatelka vozu se zakrátko dostavila, kapotu otevřela a uvázlou kočku tím vysvobodila,“ popsala mluvčí.

Kočka vylezla ze skrýše v pořádku a uvnitř motorového prostoru nezpůsobila žádnou škodu. „Záchranná akce tak měla šťastný konec pro všechny zúčastněné,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS OK

Štítky kočka, motor, auto, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženě utekla kočka a schovala se pod kapotu auta. Vysvobodila ji až majitelka vozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.