Akce Stellar Blade se povedla a odnáší si v recenzích vysoké známky

novinka  17
Martin Šmíd, 24. 4. 2024 16:31
Ačkoliv akce Stellar Blade od studia Shift Up vychází až koncem týdne, už nyní padlo embargo na recenze. V naší recenzi si hra odnesla pěknou osmičku za skvělé souboje s nápaditými protivníky a bossy, ale také výborný design či fantastický hudební doprovod. Určitě si naší recenzi přečtěte, dozvíte se v ní o hře vše podstatné. Vysoké známky ale padají i v dalších recenzích, na některá hodnocení se můžete podívat níže.

 „Stellar Blade přináší výbornou hratelnost, velkolepé vizuální zpracování a působivý svět. Bezpochyby se bude srovnávat s hrou Nier a jejím nástupcem, ale studio Shift Up tuto formuli výrazně vylepšilo a vytvořilo jednu z nejlepších akčních her tohoto roku.“ – 9/10 (Hardcore Gamer)

„Ve hře Stellar Blade se toho děje opravdu hodně, ale po celou dobu zůstává překvapivě elegantním a napínavým dobrodružstvím.“ – 9/10 (God is a Geek)

„Stellar Blade se vyrovná nejlepším hrám akčního žánru. Tento balíček nabízí povedený bojový systém s velkým množstvím prvků, krásnou grafiku a jeden z nejlepších soundtracků za poslední roky.“ – 9/10 (TechRaptor)

„Celkově je Stellar Blade dobrodružství, které stojí za to zažít. Mám pocit, že s vylepšeními v určitých oblastech by se Stellar Blade mohl stát legendárním zážitkem, jako jsou ty, kterými se zjevně inspiruje. Ale i ve své současné podobě nabízí Stellar Blade rychlý akční bojový systém v jedinečném světě s obohacujícím příběhem.“ – 8/10 (Destructoid)

„Stellar Blade je díky neustále se vyvíjejícímu soubojovému systému, skvělému výtvarnému zpracování a senzačnímu soundtracku přesně ten typ hry pro PS5, po které fanoušci toužili.“ – 8/10 (Pushsquare)

Plynulé a adrenalinové souboje, atraktivní prostředí a stylová estetika dělají ze Stellar Blade akční hru, která stojí za zahrání. – 8/10 (Gamingbolt)


Zdroj: TZ

Stellar Blade

ps5
Sony Interactive Entertainment, SHIFT-UP
Datum vydání hry:
26. 4. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře