OKTAGON promotér Novotný nelibě reaguje na FNC souboj 1 vs 3

Novotný

Na Slovensku se o víkendu konal šestý turnaj organizace Fight Night Challenge, která je takovou boxerskou kombinací bizaru a profesionálních zápasů. K vidění tak byl duel Čepo vs Bartl, ale i souboj na styl 1 vs 3. V tom se představil Erik Tlkanec, který v ringu vždy měřil síly s dalšími dvěma soupeři, kteří však měli v záloze jednoho náhradníka, což nakonec skončilo jako nevšední bitva, která byla vyhlášená jako remíza. Například Vlasto Čepo si zápas hodně pochvaloval, ale Ondřej Novotný je jiného názoru.


Nový rival? Šampion Du Plessis pobízí „malého“ Procházku k velké změně

„To 1 vs 3 už je pro mě no go. Já mám kluky rád, ale pro mě už je to prostě přesně ta hrana, se kterou už neumím dýchat,“ reagoval Ondřej Novotný ve svém vyslání smutně na poslední FNC turnaj a hlavně souboj 1 vs 3, ve kterém Tlkanec celkem čelil třem soupeřům s tím, že v jednu chvíli proti němu byli v ringu „jen“ dva a i to bylo moc. Pravidla navíc byla postavena tak, že když byl někdo v počítání, tak se zastavil celý zápas, takže Tlkanec neměl ani výhodu, že by se v ten moment mohl pustit do osamělého soupeře, kterého by jistě rychle dostal do problémů.

Vlasto Čepo po turnaji navrhoval, že by si to s Tlkancem dal proti 5 soupeřům, tak uvidíme, zda se laťka ještě posune a dostaneme ještě větší chaos a bizar.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

 

 

Souboj Murcin vs Hari, který skončil diskvalifikací, bude mít dohru

„V prvom rade odsudzujeme akékoľvek nešportové správanie, či už zo strany zápasníkov v ringu alebo aj členov ich tímov. Následky vyvodíme určite. Momentálne sa rozhoduje o ich rozsahu. Pevne veríme, že si fanúšikovia udalosť FNC 6 užili a nenechali si ju pokaziť skratovým konaním protagonistov predmetného zápasu.

Podiel viny na tomto incidente patrí aj Murcinovim členom tímu, ktorí celú situáciu svojim konaním vystupňovali. Rovnako vyvodíme dôsledky aj voči ringovému rozhodcovi, ktorý počas zápasu nereagoval na Vaškove údery lakťom,“ uvedla organizace na svém IG profilu, tak uvidíme, jaké nakonec vyvodí důsledky.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *