OMNES ARDENTES IN FLAMMIS TEMPORIS SUMUS.... (1)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

10.04.2024 Exkluzivně

Zavázané oči na věčnost

Možná to bylo před miliony let, co ve Staré temné zemi vzplálo Světlo, v němž se rozhořely "Osvícené svitky". Ty nám Kemet daroval svou mumifikovanou rukou. Zde stojí tajemství toho jemného úsměvu, nevyzpytatelného na tváři Sfingy. Vyprávíme jeho příběh od moře k moři, od ostrova k ostrovu - "Zjevení staré temné rasy". Tato kniha je čtvrtou knihou ze série "Nefilim". První tři jsou:

  • Příchod Nefilim

  • Vládci Nefilim

  • Odkaz Nefilim

'Fakta', která nám poskytují novinové články, jsou v lepším případě nepatrným souborem banálních informací, v horším případě vymyšleným nesmyslem. Níže uvádím několik příkladů Pravdy, která je před lidstvem záměrně skrývána. Seriózní badatel Greg Hallett během mnoha let sestavil dokumentaci, která dokazuje, že britská královská rodina je jeden velký podvod. Ve své knize "Skrytý anglický král" uvádí, že v 19. století byl právoplatným následníkem anglického trůnu Portugalec Marcos Manoel.

Slepý král Jiří V. Hannoverský se 18. září 1833 oženil s královnou Viktorií. Marcos Manoel byl prvorozeným synem královny Viktorie. Legitimně se narodil 25. dubna 1834. Pokud byla královna Viktorie skutečně anglickou královnou, pak je potomek Marcose Manoela - Francisco Manoel, právoplatně skutečným anglickým králem.

Všechny "oficiální" děti královny Viktorie zplodil bankéř Lionel Nathan Rothschild a všechny tyto děti byly nemanželského charakteru. Greg také tvrdí, že:

  • Princ Philip je obchodník s heroinem. Britská monarchie je legální mafie.

  • Nemanželským synem lorda Louise Mountbattena je Peter Sellers.

  • Peter Sellers měl poměr s princeznou Margaret.

  • Film "Being There" s Peterem Sellersem v hlavní roli je parodií na život Marcose Manoela.

  • Vévoda z Kentu v roce 1942 předstíral vlastní smrt.

  • Princezna Margaret měla ménage à trois se dvěma muži ze Západní Indie. Tato akce byla vyfotografována a pro účely vydírání uchovávána v trezoru londýnské banky Lloyds

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.