Exkluzivní zpověď Jaromíra Jágra: Hokejová legenda bude hrát v další sezóně

Jaromír Jágr

Exkluzivní zpověď Jaromíra Jágra: Hokejová legenda bude hrát v další sezóně

Hokejová hvězda Jaromír Jágr v rámci chystaného speciálu k mistrovství světa v hokeji, které se letos koná v Česku, prozradil rovnou dvě exkluzivní informace. Ještě před baráží Rytířů Kladno nejlepší hokejista reportérce Martině Jandové řekl, jaké má plány, pokud se udrží se svým týmem v extralize. Což se nakonec povedlo. A navíc se stal nejstarším profesionálním hráčem a střelcem v historii hokeje. Úplně nové informace přinesla redakce Showtime.

Martina Jandová se mimo jiné ptala, zda je pravda, že hokejová legenda natáčí film s Petrem Větrovským, a navíc ještě chystá knihu. „Knihu chystám už tak 10 let, takže vše, co jsem měl nachystané, jsem musel změnit, protože jsem změnil svoje názory,“ prozradil se smíchem Jágr v exkluzivním rozhovoru pro Showtime. „S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže jsem mu to trochu prodražil,“ pokračoval Jágr s tím, že myslel, že skončí, ale kariéru si pořád prodlužuje.

„Uvidíme, jak dopadne baráž, a pokud by dopadla dobře a my zůstali v extralize, tak máme plán natočit moji poslední sezónu,“ překvapil Jágr dalšími plány do budoucna. „Chtěl bych se opravdu fyzicky připravit na poslední sezónu,“ dodal.

Baráž Kladno vyhrálo, zůstalo v extralize, a Jágr tak může začít přípravy na avizovanou poslední sezónu. Stejně jako před rokem v sérii proti Zlínu zdolali Vsetín 4:0 na zápasy a zůstávají mezi elitou. Hrající majitel klubu Jaromír Jágr novinářům řekl, že pro Rytíře byl souboj s vítězem první ligy existenční záležitostí. Za hlavního strůjce úspěchu označil gólmana Adama Brízgalu.

Do nového ročníku chce šéf Kladna sestavit co nejlepší tým a napočtvrté se vyhnout ošidné baráži mezi posledním celkem nejvyšší soutěže a vítězem první ligy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jágrova budoucnost se řešila už loni