Western Digital představuje nové superrychlosti a obrovské ukládací kapacity pro tvorbu digitálního obsahu

Publikováno: 25. dubna 2024 | autor Redakce
sandisk-professional-g-raid-series.png

Společnost Western Digital Corp. na veletrhu NAB Show 2024 představila jedinečnou řadu technologií a nových úložných řešení určených pro dnešní a budoucí komplexní pracovní postupy v oblasti médií a zábavy (M&E).

Společnost Western Digital se i nadále zaměřuje na budoucnost a nabízí pokročilá řešení, která reagují na rostoucí poptávku po rychlosti a kapacitě v oblasti tvorby digitálního obsahu.

Rostoucí poptávka po digitálním obsahu s vyšším rozlišením a větším počtem snímků za sekundu vyvolává potřebu rychlejších a flexibilnějších vysokokapacitních úložných řešení, která pomáhají zefektivnit pracovní postupy a držet krok s vysokými nároky projektů.

V každém kroku pracovního postupu - od pořízení záznamu a přenosu dat až po archivaci - se společnost Western Digital snaží rozvíjet technologie, které pomáhají profesionálům a tvůrcům pracovat rychleji a efektivněji, což v konečném důsledku šetří čas a peníze, takže se mohou soustředit především na svou kreativní práci.

Pokrok v pracovních postupech zítřka: Přinášíme paměťové karty nové generace a s novými superrychlostmi

Společnost Western Digital, s produkty s výkonem budoucnosti, představuje své nové portfolio paměťových karet SD a microSD SanDisk® Express nové generace s vyšší úrovní výkonu. Karty jsou určeny pro současné i budoucí aplikace vyžadující rychlejší úložná řešení, která pomáhají zkrátit dobu potřebnou k přístupu k datům a jejich ukládání.

Karty SD Express, jejichž výkon dosahuje rychlosti SSD, pracují se současnými zařízeními SD UHS-I a UHS-II a zároveň poskytují profesionálům v oblasti M&E paměťové řešení pro budoucí superrychlá zařízení.  Nové karty SD Express jsou vybaveny technologií SanDisk® ThermAdapt™ se speciálně navrženým krytem a adaptivním tepelně řízeným řadičem, takže zařízení zůstávají v bezpečném teplotním rozmezí.

Lze očekávat, že karty SanDisk SD a microSD Express budou k dispozici u autorizovaných prodejců, e-shopů a v obchodě Western Digital letos v létě.

SanDisk® SD Express (128 GB / 256 GB) - Až 4,4krát vyšší přenosová rychlost než dosud nejrychlejší karta SD™ UHS-I společnosti Western Digital. Tato karta se skvěle hodí pro datově náročné pracovní postupy a výkonné fotoaparáty a další kompatibilní zařízení. Karta je zpětně kompatibilní s dnešními zařízeními, a přitom připravena na budoucnost.

sandisk-sd-microsd-express-256gb.png

SanDisk® microSD™ Express (128 GB / 256 GB) - Až 4,4krát vyšší přenosová rychlost než dosud nejrychlejší karta microSD™ UHS-I společnosti Western Digital. Karta SanDisk® microSD Express nabízí bezprecedentní rychlost, úložiště a výkon pro profesionály, kteří se zabývají intenzivními pracovními postupy. Tato karta microSD je také zpětně kompatibilní pro použití s dnešními zařízeními.

Profesionálové v oblasti M&E, kteří vytvářejí videa ve vysokém rozlišení pomocí nejmodernějších fotoaparátů, akčních kamer, dronů a dalších digitálních zařízení, mohou být omezeni, pokud nemají dostatečné úložné kapacity. Aby pomohla profesionálům rozvíjet jejich tvůrčí proces, představuje společnost Western Digital na veletrhu NAB nové přelomové paměťové karty:

2TB SanDisk Extreme PRO® SDXC™ UHS-I – Světově první 2TB paměťová karta UHS-I SDXC™ nabízí obrovskou úložnou kapacitu pro zachycení více snímků ve vysokém rozlišení a záznam více videí v rozlišení 4K UHD4 na jediné kartě.

sandisk-2tb-extreme-pro-sd.jpg

2TB SanDisk Extreme PRO microSDXC™ UHS-I - Světově nejrychlejší 2TB UHS-I microSD karta a první od společnosti Western Digital je určena pro zařízení se sloty microSD a umožňuje zachytit více obsahu.

Lze očekávat, že 2TB paměťové karty SanDisk budou k dispozici u autorizovaných prodejců, e-shopů a v obchodě Western Digital letos v létě.

4TB SanDisk Extreme PRO SDUC™ UHS-I - Vůbec první 4TB UHS-I SD karta na světě poskytuje neuvěřitelnou kapacitu ve stejné velikosti formátu SD. Nová karta, která využívá standard SDUC (Secure Digital Ultra Capacity), který umožňuje dosáhnout kapacity až 128 TB, by měla být uvedena na trh v roce 2025 a bude představena na veletrhu NAB 2024. Návštěvníci veletrhu získají, jako první, představu o tom, jak 4TB kapacita SD karty rozšíří kreativní možnosti fotoaparátů a notebooků.

sandisk-4tb-extreme-pro-sd.jpg

Zvýšení efektivity pracovních postupů: Rozšíření možností díky obrovské kapacitě a extrémnímu výkonu

Oceňovaná řada prvotřídních stolních externích disků SanDisk Professional je nyní postavena i na 24TB pevných discích Ultrastar® podnikové třídy s 7200 otáčkami za minutu. Tyto disky lépe podporují náročné pracovní postupy v rozlišení 4K, 8K a VR. Novou řadu stolních externích disků SanDisk Professional s 24TB řešením lze zakoupit u autorizovaných prodejců, e-shopů a v obchodě Western Digital Store.

24TB G-DRIVE® - Ultra spolehlivé úložiště podporující USB-C™ (10 Gb/s) pro rychlé zálohování.

24TB G-DRIVE PROJECT - Zálohujte a ukládejte cennou práci na projektech. Kompatibilní s rozhraním Thunderbolt 3™ a USB-C (10 Gb/s). Obsahuje také slot PRO-BLADE™ SSD Mag pro modulární výkon SSD při sdílení a úpravách na různých zařízeních.

sandisk-professional-g-raid-series.png

48TB G-RAID® MIRROR - Dodává se ve formátu RAID 1 (zrcadlení), který automaticky vytváří duplikát pracovních souborů pro redundanci dat. Kompatibilní s rozhraním Thunderbolt 3™ a USB-C (10 Gb/s). Je také vybaven slotem PRO-BLADE™ SSD Mag pro modulární výkon SSD při sdílení a úpravách na různých zařízeních.

96TB G-RAID SHUTTLE 4 - Přenosné 4šachtové hardwarové řešení RAID umožňuje superrychlý přístup a editaci videa v reálném čase. Toto zařízení se dodává ve formátu RAID 5 a podporuje konfigurace RAID 0, 1 a 10.

192TB G-RAID SHUTTLE 8 - Přenosné 8šachtové hardwarové řešení RAID pro ty, kteří potřebují masivní úložiště pro konsolidované zálohování, ať už na lokacích nebo ve studiu.  Podporuje konfigurace RAID 0, 1, 5, 6, 10, 50 a 60 a poskytuje přenosové rychlosti až 1690 MB/s při čtení a 1490 MB/s při zápisu ve výchozím nastavení RAID 5.5.

Zvládnutí obrovských datových nároků: Zvýšení škálovatelnosti a flexibility pro rozsáhlé pracovní postupy

Úložné platformy společnosti Western Digital jsou navrženy tak, aby řešily kolosální datové výzvy v odvětví M&E pomocí nákladově efektivního úložiště podnikové třídy, které nabízí škálovatelnost, odolnost a mobilitu pro televizní a filmové společnosti, CDN, produkční společnosti a filmová studia.

Western Digital Ultrastar® Transporter - Vysoce výkonná velkokapacitní platforma s vysokou propustností dat, pro zachycení dat, jejich ukládání a mobilitu. Nabízí až 368 TB rychlého výkonu NVMe™ SSD a dvouportovou konektivitu 200 Gb/E pro ukládání, editaci a fyzický přenos denních záznamů a rozsáhlých souborů z jednoho místa na druhé, včetně cloudu, což může ušetřit dny nebo týdny ve srovnání s používáním online služeb pro přenos souborů.

western-digital-ultrastar-transporter-up-to-368-tb.png

Vezměte si jej na místo, kde připojení k síti nemusí být proveditelné kvůli nákladům nebo špatné konektivitě. Váží méně než 14 kg, má odolnou konstrukci šasi a obsahuje osvědčený přepravní kufr.  Nabízí dodatečné zabezpečení dat pomocí pouzdra s ochranou proti neoprávněné manipulaci a je navrženo tak, aby splňovalo požadavky standardu FIPS 140-2 úrovně 2 s TPM (Trusted Platform Module) verze 2.

Western Digital Ultrastar® Data102 JBOD - Spolehlivá externí úložná platforma s vysokou hustotou pro hromadné ukládání a zálohování s online přístupem k archivu dat a nearline obsahu. Toto řešení třetí generace podporuje rychlosti až 24 Gb SAS do hostitelského počítače, což zajistí budoucnost vaší investice.

western-digital-ultrastar-data102-jbod-up-to-2.65-pt.png

Platforma Data102 3000 poskytuje až 2,65 PB ve skříni 4U a podporuje nejnovější pevné disky Ultrastar s kapacitou 24 TB, včetně nyní dodávaných pevných disků Ultrastar DC HC580 SAS. Je vybavena jedinečnými inovacemi společnosti ArcticFlow™ a IsoVibe™, které prokázaly 62% snížení nutnosti výměny pevných disků způsobené teplem a vibracemi ve srovnání s generací bez těchto inovací.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.