Svědectví Arturovy chůvy o Ivetě: Zápach tlumila parfémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Svědectví Arturovy chůvy o Ivetě: Zápach tlumila parfémy

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Foto Aha! – David Kundrát)

Princezna českého showbyznysu Iveta Bartošová (†48) zažila po boku producenta Jiřího Pomeje (†54) pohádkovou svatbu. Na pohled vypadali novomanželé velmi šťastně, ale ve skutečnosti bylo všechno jinak, tedy alespoň z Ivetiny strany. Své tehdejší chůvě Zlatě Goldě Novákové se svěřila s tím, že Pomeje ji odpuzuje svým pachem a nad sňatkem pochybovala.

Těsně před svatbou se navíc provalily Jiřího finanční problémy a zbyly po něm obří dluhy. V tu chvíli začala Bartošová váhat, zda mu má u oltáře skutečně říct ano. Mimo to ji na producentovi vadilo spousta dalších věcí. „Byl například hlučný, mluvil dřív, než myslel. Bartošová byla do té doby zvyklá na mnohem decentnější partnery. Cit však zvítězil nad rozumem a Jiří dosáhl svého – jako první dostal tuhle problematickou zpěvačku pod čepec,“ píše tehdejší chůva jejího syna Artura ve své knize Iveto, sbohem.

Deset let od smrti Ivety Bartošové (†48): Tofi odtajnil nezveřejněný klip!

Video se připravuje ...

Ani po fyzické stránce to mezi nimi příliš nejiskřilo. Bartošová se Zlatě svěřila s problémem, který jí na Pomejem vadil od samého začátku jejich vztahu. „Víš, proč ho nechci? Smrdí mi! A vadí mi!“ pronesla Iveta, která tím Goldu doslova šokovala. Ve zmíněné knize se také píše, že Bartošová kupovala Jiřímu extrémně silné parfémy, aby jimi přebila jeho přirozený pach.

Blesk Podcast: Artur měl k poslední sérii velké přání, říká režisér Ivety

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jitka Dittrichová
26. 4. 2024 • 22:37

Dianthos
26. 4. 2024 • 08:37

Zlata Nováková je odporný člověk. Psát knihu o intimitě druhých lidí, nota bene po jejich smrti, kdy se nemohou bránit, by nemělo být dovoleno. Jako zaměstnanec by měla zachovávat mlčenlivost. Navíc si opravdu může vymýšlet jenom kvůli tomu, aby ten její blábol lidé kupovali. Pro peníze všechno, že?
Služka má psát o svém životě. Ne o životě těch, kterým nesahá ke kotníkům.

milan59
26. 4. 2024 • 07:12

Bohužel za many many udělají lidi cokoliv . Že tu paní HANBA NEFACKUJE !!!

bella.
25. 4. 2024 • 21:37

Golda je kráááá.va nebeská .
Vždycky jsem říkala, že měl odtud vyreklamovat malého Artura Štajdl dřív!
Golda se moc nepřetrhla , ale měla se tam skvěle. Když nebyla Iveta naštvaná a arogantní tak byla mimo.Věčně v rauši .A v tom příadě si tam mohla dělat Golda co chtěla.Alkoholik si stejně nic nepamatuje.A Artur se měl taky " skvěle ", všechno se mu dovolilo, aby měla Iveta a i Golda pokoj.Že se ta Golda nestydí.I on byl jejím zaměstnavatelem, loyální ona být musí.Asi ji štve, že to v životě nedotáhla dál, než jen na hospodyni a chůvu a potřebuje asi prachy

lekno
25. 4. 2024 • 15:17

Kdybych byla já chúva syna Ivety B. a ona se mi svěří s touto intimní informací - nikdy bych něco takového nezveřejnila do nějaké knihy. A protože Golda zveřejnila, vidím 2 možnosti –
a/ Měla potřebu poskytnout veřejnosti tuto nepříjemnou info o jejich vztahu, sama ví nejlépe – proč.
b/ Není pravda, vymyslela si to, také ví sama - proč.
V obou případech mi přijde odpuzující, že takhle soukromou věc zveřejňuje do knihy.. Mám pocit, že Iveta byla celkem náročná na své partnery i ohledně intimity. Těžko by asi chtěla chlapa do manželství, který jí nevoní, jak se říká.. To málo zde uvedené z díla té paní o Ivetě – stačí mi, abych věděla, co si mám myslet o autorce Goldě i o její knize.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.