Celebrity

25. dubna 2024 12:00

Tomáš Durčák

Žilková odhalila, jak to má Kordula s Damianem: Pomluv je mi líto, jsou jako Romeo a Julie

Veronika Žilková má po turbulentním rozvodovém roce 2023 opět mnoho důvodů k úsměvům. Nejenže sama opět našla lásku, ale prožívá také vztah své nejmladší dcery Korduly, která se po loňském rozchodu opět zamilovala do staronového partnera Damiana. A jak nyní prozradila, láska je to opravdu veliká a partnera dcery pravidelně vídá i u nich doma.

Kordula Stropnická loni na podzim oslavila 18. narozeniny a nedlouho poté do plnoletosti vkročila také rozchodem se svým tehdejším partnerem Damianem. O tom ihned začaly v médiích kolovat vcelku negativní informace, které nejen Veroniku, ale i Kordulu šokovaly. Až později se herečka dle svých slov dozvěděla, kdo za nepravdami stál.

„Byla jsem strašně nešťastná, že v bulváru vyšly velmi ošklivé věci o Damianovi, ale ty pocházely od pána, který naši rodinu opustil. Byl to jeden z partnerů mé dcery, takže pak jsme se od novinářů dozvěděli, že ty pomluvy na Damiana nebyly z naší rodiny, ale byly od někoho, kdo chtěl naši rodinu poškodit. Bylo mi strašně líto, že to odnesli Kordula s Damianem,“ svěřila se pro eXtra.cz Žilková, která naznačila, že původcem negativních informací měl zřejmě být Jaromír Soukup.

Maturitní zkoušky

Nyní je však všechno jinak, Kordula během pár měsíců o samotě zjistila, že bez Damiana být nechce, a tak to mladý pár dal opět dohromady. „Jsou jako Romeo a Julie a jsem hrozně ráda, že jsou zase spolu,“ uvedla opět šťastná maminka, která lásku dceři z celého srdce přeje. Byť Kordula nyní nemá na randění tolik času, protože je v maturitním ročníku své střední školy jezdectví.

„Má devět maturitních dnů a tři má za sebou. Včera měla nejtěžší maturitu, dělala praktickou zkoušku v Chuchli na dostihovém koni. A já jsem byla strašně šťastná, že na tu nervózní maturantku nejsem sama, že tam je ten Damian, který ji obejme a uklidní,“ popsala láskyplný vztah i aktuální náročné období Korduly Žilková.

Ta loni na sociálních sítích Damianovi dokonce přála k jeho devatenáctým narozeninám, čímž naznačila, že už tehdy byl považován tak trochu za součást rodiny. A k roli potenciální tchyně se nyní Veronika opět očividně velmi ráda vrátila. Jak totiž naznačila, Damian u nich doma pravidelně přespává, aby spolu s Kordulou mohli být co nejvíce. „Občas dělám snídani pro dva,“ dodala s šibalským úsměvem herečka.

Kordula Stropnická loni krátce před rozchodem s Damianem oslavila 18. narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.