Aneta Krejčíková se vyfotila v tangách. Pevný zadeček vyrazil všem dech

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 4. 2024

Herečka a dvojnásobná maminka Aneta Krejčíková vypadá skutečně skvěle. Začátkem loňského roku podstoupila modelaci poprsí a udržuje si již delší dobu štíhlou postavu. Na sociální síti Instagram nyní ukázala své přednosti zezadu. Jen v titěrných jednorázových kalhotkách chtěla fanouškům ukázat výsledky procedury, na kterou pravidelně dochází. Nutno říci, že plavovláska má parádní figuru, kterou ale neměla vždy. O svém hubnutí po porodu promluvila umělkyně pro ŽivotvČesku.cz před časem.

Aneta Krejčíková se řadí mezi mladé herečky, kterým nechybí charisma a osobní kouzlo. Po dvou těhotenstvích a porodech začala hubnout a již delší dobu vypadá skvěle. Začátkem loňského roku vyřešila i problém, který ji od mládí trápil - podstoupila modelaci poprsí, které má od přírody objemné. "Došlo k modelaci," potvrdila loni v červnu herečka redakci ŽivotvČesku.cz.

Více jak rok po zákroku zhodnotila herečka operaci velmi kladně. V příspěvku na sociální sítí uvedla, že si modelaci velmi dlouho promýšlela a že jí pomohla.

"Nutno říci, že po dvou dětech, kdy jsem v každém těhotenství přibrala 20kg a po odstavení druhého dítěte, kdy jsem se začala pomalu navracet ke své zdravé váze, to tělo dostalo celkem záhul a promýšlela jsem to opravdu velmi poctivě a neunáhleně," napsala oblíbená herečka na sociální síť Instagram letos v únoru.

Nyní se pochlubila spodní částí svého těla, které také nezanedbává. Ba naopak, dle svých slov podstupuje pravidelné procedury na zmírnění celulitidy a tvarování těla. Výsledky jsou opravdu znatelné. Atraktivní plavovláska se chlubí pevným a hladkým zadečkem bez nevzhledných ďolíčků. Pochvalné reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. "Jste neskutečně krásná a sexy žena," napsala pod snímek jedna z nich. "Brutální proměna, moc vám to sluší," podotkla další.

Herečka, kterou televizní diváci vídají pravidelně na obrazovce v seriálu Ulice, je v jednom kole. Proto si také dokáže udržet štíhlou postavu. Pro ŽivotvČesku.cz maminka syna Bena a dcery Antonie před časem prozradila, že nepodceňuje ani zdravý jídelníček.

"Snažím se nepřejídat se a neustále něco dělám. Mám štěstí, že moje zaměstnání není sedavé, takže jsem vlastně neustále v pohybu. Víceméně se snažím jíst zdravě," prozradila umělkyně.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.