AKCE! Objednat předplatné PLUS za 1 690 Kč / rok
Balíčky poznámek

    Předpis nemá balíčky komentářů! Přidejte si svůj balíček.

    Porovnání znění
    Přidej k oblíbeným

    Sdělení č. 106/2024 Sb.Sdělení Ministerstva práce a sociálních věcí o rozšíření závaznosti kolektivní smlouvy vyššího stupně

    Částka 106/2024
    Platnost od 25.04.2024
    Zařazeno v právních oblastech
    Tisková verze Stáhnout PDF Stáhnout DOCX

    přidejte vlastní popisek

    106

    SDĚLENÍ

    Ministerstva práce a sociálních věcí

    ze dne 18. dubna 2024

    o rozšíření závaznosti kolektivní smlouvy vyššího stupně


    Ministerstvo práce a sociálních věcí podle § 7 zákona č. 2/1991 Sb., o kolektivním vyjednávání, ve znění pozdějších předpisů, sděluje, že Kolektivní smlouva vyššího stupně pro odvětví textilního, oděvního a kožedělného průmyslu na rok 2024, která byla uzavřena dne 12. března 2024 mezi vyšším odborovým orgánem - Odborový svaz pracovníků textilního, oděvního a kožedělného průmyslu Čech a Moravy a organizací zaměstnavatelů - Asociace textilního-oděvního-kožedělného průmyslu, je s účinností od prvního dne měsíce následujícího po vyhlášení tohoto sdělení závazná i pro další zaměstnavatele s převažující činností v odvětví označeném kódem klasifikace ekonomických činností CZ-NACE 13, 14 a 15.

    S obsahem kolektivní smlouvy vyššího stupně se lze seznámit na krajských pobočkách Úřadu práce České republiky a na internetových stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí (https://www.mpsv.cz/).


    Ministr:

    Ing. Jurečka v. r.

    Přesunout nahoru