Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Kvůli vysoké rychlosti nezvládl projet zatáčkou a naboural do autoškoly

Nepříjemný zážitek si z výcviku v autoškole odnese mladý žák, do jehož auta při hodině narazil rychle jedoucí řidič. On i učitel a stejně tak i řidič, který nehodu způsobil, utrpěli při nehodě zranění.

Kolize se stala na silnici II. třídy v Jílovém u Držkova na Jablonecku. Řidič ve voze Škoda Octavia jel směrem z centra obce do Držkova, vjel do levotočivé zatáčky příliš rychle, a navíc nepřizpůsobil svou jízdu počasí. Jeho manévr tak skončil nárazem do protijedoucího vozu autoškole, kterého si údajně kvůli oslnění sluncem nevšiml. VW Golf v tu chvíli řídil žák při výcviku, uvnitř seděl i instruktor.  

Při následném střetu obou vozidel utrpěli všichni tři účastníci dopravní nehody zranění, se kterým byli Zdravotnickou záchrannou službou Libereckého kraje převezeni na vyšetření do jablonecké nemocnice. Charaktery jejich zranění a doby léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol byl u nich vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody je 220 tisíc korun,“ doplnila k nehodě mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří jablonecký Dopravní inspektorát.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, autoškola, zranění, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli vysoké rychlosti nezvládl projet zatáčkou a naboural do autoškoly  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.