Salma Hayeková je ženou miliardáře už 15 let: Odhalila fotky ze svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Salma Hayeková je ženou miliardáře už 15 let: Odhalila fotky ze svatby!

Salma Hayek zazářila!
Salma Hayek zazářila! (Archiv Blesku)

Jak ten čas letí! Herečka Salma Hayeková (57) se vdala v roce 2009 za francouzského miliardáře Françoise-Henri Pinaulta, ale až teď, na 15. výročí, které vyšlo na čtvrtek, se pochlubila na Instagramu dosud nepublikovanými fotkami z jejich svatby!

„Neexistují slova, která by vysvětlila požehnání, které přináší nalezení spřízněné duše. Pro všechny, kdo ji našli, nikdy ji neberte jako samozřejmost. Pro všechny z vás, kteří jste ho nenašli, nikdy se nevzdávejte,“ připsala pod snímky oscarová představitelka Fridy Kahlo.

„I po 18 letech života a 15 letech manželství je stále snadné, zábavné, hluboké a svěží tě milovat. Šťastné výročí, mi amor,“ dodala s vyznáním lásky ve španělštině. Pohádkovému obřadu v italských Benátkách tehdy předcházel maškarní bál a opulentní hostina a dorazily takové hvězdy jako herečky Penelope Cruzová (49) a Charlize Theronová (48) nebo třeba legendární šéfredaktorka módního časopisu Vogue Anna Wintourová (74)!

Salma Hayeková

Video se připravuje ...

Pinaultovo jmění: 940 miliard korun!

Je francouzský podnikatel a prezident konglomerátu luxusních módních značek Kering, jehož hodnota se odhaduje nad 40 miliard dolarů (940 miliard korun), díky čemuž patří mezi 30 nejbohatších lidí světa. Pod Kering spadají módní domy Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen či Valentino, jakož i sportovní značka Puma. Patří mu rovněž fotbalový klub Stade Rennes, kde pro něj pracovali i čeští brankáři Petr Čech (2002 – 2004) a Tomáš Koubek (2017 – 2019).

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.